Categorieën
fashion food&drinks home&garden uitgaan

“Loungen” in stijl.

De mooiste lounge plek en wat doe je dan aan?

Wat doe je op een vrije dag? Waar kun je nog eens naar toe zonder dat je tussen de opgetutte twintigers staat?

Okee, een bruine kroeg, hartstikke leuk. Maar als de zon schijnt wil je toch ook wel eens iets anders. Iets hips, en een beetje rustig. De Zeeuwse strandpaviljoens zijn tegenwoordig hartstikke modern en leuk voor alle leeftijden. Maar daar kom ik deze zomer wel weer, als ik genoeg heb van zout en zand op het strand. En ik met m’n verbrande lijf in m’n bikini-met-jurk-erover een wijntje ga drinken met vrienden.

Nee, gewoon een trendy tent waar leuke mensen komen en waar lekkere muziek gedraaid wordt.

Die is er.

In Axel (Zeeuws-Vlaanderen, NL). Bij Mia’s restaurant & lounge. Je stapt daar de  lounge garden  in en je waant je in het buitenland. Héérlijk!

img_2449-1

Maar wat trek je dan aan? Niet te strak en niet te kort, dat is ongemakkelijk. Het zijn lage stoelen of juist hoge krukken. Dus iets comfortabels maar toch stijlvol.

img_2407

De witte oversized blouse is van YaYa, de dunne grijze broek van Aaiko, sjaal van Romano, grijze loafers van Bristol, zonnebril en witte hoed van Zeeman.

img_2414

De lange, dunne grijze blouse is van Transfer, de witte jeans van Penn&Ink, gestreepte schoenen van YaYa, armbanden van Pimps&Pearls, zonnebril en hoed van Zeeman.

img_2434

De geprinte blouse/jurk is van YaYa, witte jeans van Supertrash, grijze sneakers van Shoecolate, armbanden Pimps&Pearls, zonnebril van Zeeman.

img_2427

Tijd voor een drankje. De “cocktail van de maand”. Iets groens. En erg lekker.

De lange donkergrijze jurk is van Aaiko, de grove trui van YaYa, de suède plateausandalen van ViaVai, leren armband van Pimps&Pearls en de zonnebril Zeeman.

img_2441

De Rik Felderhof outfit is mijn favoriet, het heeft iets kakkineus.

img_2450

Het lichtblauwe linnen overhemd is van YaYa, de witte broek van Transfer, de grote tas blauw met flamingoprint is van YaYa, armbanden van Pimps&Pearls, schoenen van Bristol, witte hoed van Zeeman. De zonnebril en sjaaltje zijn van mezelf.

De cocktail smaakt naar meer.                     img_2445

Ik bestel er nog een.

Genieten…

X Ka.

8 reacties op ““Loungen” in stijl.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Mode voor de 40+ vrouw

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder