Categorieën
Geen categorie

Een nieuwe naam voor mijn blog.

Help me met een nieuwe naam voor mijn pagina.

Vijf maanden geleden ben ik voor de grap een blog gestart, min of meer per ongeluk. Maar nu mijn blog best veel lezers trekt, wordt het allemaal wat serieuzer en wil ik het een en ander veranderen.

Zoals jullie waarschijnlijk weten, werk ik in een modezaak. En tegenwoordig vinden mijn collega’s en ik het heel leuk om ‘events’ ofwel evenementjes te organiseren in de winkel. Zo was ik in maart op zoek naar een mode-vlogger of -blogger. Het leek me weer eens wat anders om zo iemand te vragen om de nieuwe trends voor het komende seizoen te laten zien. Een leuke VIP-avond voor klanten met drankjes en hapjes er bij etc. Hartstikke leuk.

Maar al die bloggers zijn zo jong! Ik zie het nog niet voor me dat een meisje van 17 even aan dames van 40 of 50 gaat uitleggen wat het gaat worden deze zomer. En ik maar zoeken op Google naar bloggers en vloggers van 40plus. Geeneen. Niemand die op dit vlak iets schrijft. Wel over food, gezondheid, gezin of over een ziekte. Al waren die eigenlijk ook nog veel jonger.

En voor ik het wist zat ik per ongeluk op een site om zelf een blog te schrijven. Op WordPress. (Ik kom er nu pas achter dat er ook een Nederlandse versie van is. Ik las alles in het Engels, viel niet mee.) Deze site is heel makkelijk om te begrijpen en ziet er mooi uit. Dus ik dacht: Nou, dan schrijf ik toch zelf iets! En ben voor de gein beginnen schrijven.

Nu ben ik niet zo goed met computers dus in plaats van dat ik “opslaan” in toetste, drukte ik blijkbaar op “publiceren”. Wist ik veel. De volgende dag keek ik op m’n telefoontje en zag allemaal reacties van mensen. “Leuk, zo’n blog!” en “Haha heel herkenbaar” of “Leuk stukje Ka!” Ik schrok me rot want dit was (nog) niet de bedoeling. Maar iedereen was zo lief en positief over het verhaaltje. Toen kon ik niet meer terug.

Ik ben nu dus bijna een half jaar bezig en merk dat ik het leuk vind om over van alles, niet alleen mode, te schrijven. En ik vind het ook gaaf om een ander iets te laten doen op m’n pagina. Er komen meerdere gastbloggers aan het woord vanaf september. Het wordt alleen maar leuker!

Maar dames, ik vind dat de naam MODE VOOR DE 40+ VROUW helemaal niet meer bij deze blog past. Het is en wordt meer een mini-magazine, een on line tijdschrift. Met verhalen, reportages en alles wat wij, vrouwen van 40 tot 80, interessant vinden.

Het wordt dus tijd voor een nieuwe naam. Maar ik heb jullie nodig want ik weet het niet goed. Ik heb wel al een paar leuke namen bedacht maar misschien weten jullie nog een leukere?

KAATmagazine 

Ka40+  (Dit is het idee van een klant tijdens mijn werk)

X by KA   (De X is de laatste letter van mijn achternaam, X staat voor vanalles-en-nog-wat                                                          en X is een kusje)

?   (Weten jullie een leuke naam voor m’n blog?)

 

Welke vinden jullie het leukst? Of weet je zelf nog een goeie? Laat het me weten in een reactie.

Groetjes, Karin.

 

 

 

10 reacties op “Een nieuwe naam voor mijn blog.”

Ka stylish xx en dan als tekst eronder mode voor de vrouw van 40 +
Tegenwoordig hebben veel vloggers het over Stylish dus om met de trend mee te gaan.

Hoi, Kaatmagazine klinkt wel lekker en X by Ka is ook leuk, bij deze namen kan je blog over van alles gaan, ze verwijzen niet naar een bepaald item

Karin, ik vind je blog super leuk!!! En top dat iedereen mag meedenken een leuke naam te verzinnen.
Wat vind je van “Ka Matters” ?. Wat jij zegt “Matters”.
In ieder geval, heel veel succes en ga wat mij betreft zo door, hoe het ook heet!!!👍🏻💪🏻

Hoi Hoi ik zou toch zeker wel iets ook met die 40+ doen ivm kenmerk voor toch iets ouder publiek maar verder geen idee van een leuke naam. Heel veel succes. Vind het superrrr om je blog te lezen groetjes Heidi

Kaat magazine is leuk maar lijkt ook erg op Saar Magazine, zit ook beetje in dezelfde doelgroep, dus heel andere naam is vast opvallender. Ik vind Ka Matters en 40 and Kauting erg leuk bedacht door je volgers!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: