Categorieën
fashion

Gek op geel.

De herfstcollectie is binnen!

Maandag was mijn eerste werkdag na drie weken vakantie. Ik kwam terug in de winkel en heb eerst een paar minuten rondgekeken. Met m’n mond open. Wát is er al veel nieuws binnen! En wat ziet het er goed uit!

De nieuwe kledingcollectie is binnen voor herfst/winter ’17/’18. Het zijn prachtige kleuren. Warme herfsttinten. Daar hou ik zo van. De herfst is mijn favoriete jaargetijde.

Zo zie je als basiskleur bij de meeste merken natuurlijk veel zwart. Ook donkerblauw wordt heel belangrijk. En na jaren veel grijzen gezien te hebben, zie je al een poos groen als belangrijke basiskleur. Ik ben fan van groen.

En groen combineert zo lekker met geel. Maisgeel, okergeel, matgeel, goudgeel, mosterdgeel of limegroen. Het staat bijna iedereen. En vooral als je nog wat bruin bent.

Ik werd helemaal hebberig van al die nieuwe kleding en kon het niet laten om al wat te passen. Mijn stijl is ‘stoer en stijlvol’ en deze artikelen had ik uitgekozen om gauw eens aan te schieten:

 

img_4147

Legergroene chino pant met klein printje en gele katoenen trui van YaYa. Donkergroene sjaal van La Fée Maraboutée en zwarte leren kistjes van VIAVAI.

 

img_4156

Een boyfriend pant in okergele dirty wash van Maryley. Een printblouse van La Fée Maraboutée en het mooie wollen vest is van Summum.

 

img_4167

Deze jogjeans met camouflageprint is van Geisha, de limegroene blouse van Expresso.

 

Terwijl ik aan het passen ben, krijg ik het steeds warmer en warmer. Het is nog iets te vroeg voor wollen vesten. Het is toch echt nog zomer. Van mij mag de herfst beginnen!

 

5 reacties op “Gek op geel.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Mode voor de 40+ vrouw

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder