beauty win-actie

De laatste September WINmaand actie

Ik weet al heel lang dat aloë vera goed is voor heel veel dingen. Je kunt zelfs een stukje van de plant afknippen en op bijv. een brandwond leggen. Het sap van deze plant is zo helend dat aloë vera ook wel de ‘silent healer’ wordt genoemd.

Aloë vera is goed voor het hele lichaam. Deze vetplant is bevorderlijk voor je spijsvertering, vetverbranding en de elasticiteit van je huid. Er zit aloë vera in veel producten om af te vallen. Daarnaast wordt deze plant vaak verwerkt in cosmetica en beautyproducten vanwege de goede invloed op huid. Dit is al eeuwen bekend en we gebruiken deze natuurlijke heler eigenlijk veel te weinig.

Francisca van Forever Living weet alles over aloë vera. Ik mocht van haar een crème proberen en ik ga vertellen wat ik er van vind.

img_4611

Francisca: “De Aloe Moisturizing Lotion is ideaal als gezichts-, hand- en bodylotion. Maar ook als dag en nachtcrème. Naast vier hydraterende ingrediënten, zijn er ook elastine en collageen toegevoegd voor een zachte, soepele en gladde huid. Deze ingrediënten helpen tevens het verouderingsproces te vertragen.

De Aloe Moisturizing Lotion is ideaal voor het aanvullen van verloren vocht en het herstellen van de zachte huid. Aloe vocht inbrengende lotion is uitstekend voor gezicht, handen en lichaam. Om de gevolgen van vervuiling en het milieu tegen te gaan. Ook geschikt om onder de make up aan te brengen.”

Het eerste dat me opvalt is de eenvoud van de vormgeving van deze tube. Er bestaat een hele serie van deze tubes, allemaal met een andere werking. Ze hebben dan ook allemaal een andere kleur. Deze is met paarse letters.

Ik heb de lotion nu 3 weken en ik ben verrast door de fijne structuur, bijna gel. Het smeert fantastisch, heeft bijna of geen geur en voelt goed op mijn huid. Ik had per ongeluk de eerste paar keer wat teveel gepakt en heb daarom m’n handen er ook lekker mee ingewreven.

img_4815

Mijn huid voelde goed aan en ik smeer ‘m nu iedere dag op mijn gezicht. Ook gebruik ik ‘m als nachtcrème. Dat vind ik zelfs nog fijner. Als ik ’s morgens wakker word voel ik dat het nog niet uitgewerkt is. Mijn huid voelt nog soepel. Maar het is niet vet. Helemaal niet zelfs. Het is een fijne crème.

Ik geloof ook heilig in de goede werking van het hoofdingrediënt aloë vera. Iedereen zou eigenlijk zo’n plant in huis moeten hebben. Maar daarmee heb je nog geen crème natuurlijk. Ik blijf deze lotion wat langer testen en laat je mijn mening weten na een langere tijd smeren.

img_4609-1

Zou jij de lotion van Forever Living ook eens willen testen? Durf je het aan om hierover te schrijven op X by KA? Maak dan kans op een tasje met 5 aloë vera producten om te reviewen/beoordelen.

Test je graag beautyproducten uit? Kun je goed schrijven? Dan is dit misschien een leuke uitdaging:

Word voor één keer gastblogger op ‘X by KA’. Je krijgt mooie producten om te proberen en om over te schrijven. Wie durft? Laat een leuke reactie achter, dan word jij ook blogger voor een keertje. Succes!

Iemand heeft gereageerd en neemt de uitdaging aan. Ellen Versteeg-Aerdts, ik vind het superleuk dat je de producten van Forever Living wil reviewen. Ben heel benieuwd naar je verhaal.

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

5 Reacties

 1. Francisca zegt:

  Wat heb je dit weer leuk geschreven Karin.
  Fijn dat je de moisturizing crème zo fijn vindt.
  Ik ben benieuwd of er mensen zijn die dit fijne setje willen uitproberen en gastblogger willen worden.

  1. Ik ben ook benieuwd. Leek me wel een leuk idee

 2. Ellen V. zegt:

  Hoi Karin en Francisca,
  Ik ga de uitdaging graag aan!
  De producten van Forever Living wil ik graag testen en er een blog over schrijven is absoluut een uitdaging die ik als een kans zie!
  Ik hoor graag van jullie 🙂
  Groetjes, Ellen

  1. Hoi Ellen. Ja hoor, je mag de producten reviewen. Superleuk. Wil je je adres doorgeven via een privéberichtje op Facebook asjeblieft?

 3. […] van Forever Living wilde reviewen en voor een keertje gastblogger wilde zijn op mijn pagina. Zie deze blog. Vrijwel meteen antwoordde Ellen met de […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: