Tijgerprintjes

Op de superleuke site Lovely Charlotte ben ik sinds kort gastblogger. Iedere maand lever ik een blog over mode of iets wat daar mee te maken heeft. Mijn eerste gastblog ging over tijgerprintjes. Je kunt ‘m lezen op Lovely Charlotte maar ik wil in mijn eigen blog ook aandacht besteden aan het fenomeen ‘tijgerprintjes’.

Gisteren was het Wereld Dierendag. En wij zijn natuurlijk allemaal dierenliefhebbers. Ik ook, zoals je kunt lezen in de blog over mijn katten. En daarom hier een paar leuke dierenprintjes. Tijgerprintjes, wel te verstaan.

NB: Dit is de tijger. Het is een vacht met een soort strepen. Deze bedoelen we eigenlijk niet, toch?

tijger medium
tijger

 

Het is de luipaard waar we zo door geïnspireerd raken. Het printje zien we in allerlei kleuren maar is het meest populair in z’n natuurlijke tinten beige, bruin, zwart en ecru.

luipaard medium
luipaard

 

Toen ik foto’s wilde maken voor de site Lovely Charlotte, was het toevallig het laatste weekend van de kermis in Terneuzen. Voordat het druk werd, heeft mijn vriend gauw wat foto’s gemaakt van mij in dit zogenaamd foute printje.

Foute printjes op de kermis, leuker kon niet!

 

img_4490-1

Bij het gokautomaat draag ik een geweldig leuke blouse van Aaiko. Deze heeft een stropdasje en manchetten met sterrenprint. De zwarte boyfriend jeans is van Bianco.

 

img_4533-1

Op de kinderdraaimolen heb ik een mooie luipaardprint broek aan in jeansmodel van Tramontana en een zwarte stretchblouse van Expresso met daar overheen een bronskleurige, zacht wollen gebreide trui van Expresso.

 

img_4568-1

Voor het lunapark draag ik een t-shirt van Freequent met mijn eigen YaYablazertje erover en een jeans in joggingstof van Summum.

Verder zijn er natuurlijk heel veel leuke andere kledingstukken te vinden met dit dierenprintje. Ook leuke accessoires zoals hoeden, schoenen, handschoenen en sjaals.

expresso sjaal

Deze mooie roze sjaal heeft aan de binnenkant een bloemenprint. Hij is van Expresso.

 

Dierenprintjes zijn ín! Dus schroom niet en word een party animal. ROAAARRR!

 

Advertenties

5 gedachtes over “Tijgerprintjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.