fashion

Tijgerprintjes

Op de superleuke site Lovely Charlotte ben ik sinds kort gastblogger. Iedere maand lever ik een blog over mode of iets wat daar mee te maken heeft. Mijn eerste gastblog ging over tijgerprintjes. Je kunt ‘m lezen op Lovely Charlotte maar ik wil in mijn eigen blog ook aandacht besteden aan het fenomeen ‘tijgerprintjes’.

Gisteren was het Wereld Dierendag. En wij zijn natuurlijk allemaal dierenliefhebbers. Ik ook, zoals je kunt lezen in de blog over mijn katten. En daarom hier een paar leuke dierenprintjes. Tijgerprintjes, wel te verstaan.

NB: Dit is de tijger. Het is een vacht met een soort strepen. Deze bedoelen we eigenlijk niet, toch?

tijger medium
tijger

 

Het is de luipaard waar we zo door geïnspireerd raken. Het printje zien we in allerlei kleuren maar is het meest populair in z’n natuurlijke tinten beige, bruin, zwart en ecru.

luipaard medium
luipaard

 

Toen ik foto’s wilde maken voor de site Lovely Charlotte, was het toevallig het laatste weekend van de kermis in Terneuzen. Voordat het druk werd, heeft mijn vriend gauw wat foto’s gemaakt van mij in dit zogenaamd foute printje.

Foute printjes op de kermis, leuker kon niet!

 

img_4490-1

Bij het gokautomaat draag ik een geweldig leuke blouse van Aaiko. Deze heeft een stropdasje en manchetten met sterrenprint. De zwarte boyfriend jeans is van Bianco.

 

img_4533-1

Op de kinderdraaimolen heb ik een mooie luipaardprint broek aan in jeansmodel van Tramontana en een zwarte stretchblouse van Expresso met daar overheen een bronskleurige, zacht wollen gebreide trui van Expresso.

 

img_4568-1

Voor het lunapark draag ik een t-shirt van Freequent met mijn eigen YaYablazertje erover en een jeans in joggingstof van Summum.

Verder zijn er natuurlijk heel veel leuke andere kledingstukken te vinden met dit dierenprintje. Ook leuke accessoires zoals hoeden, schoenen, handschoenen en sjaals.

expresso sjaal

Deze mooie roze sjaal heeft aan de binnenkant een bloemenprint. Hij is van Expresso.

 

Dierenprintjes zijn ín! Dus schroom niet en word een party animal. ROAAARRR!

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

5 Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Heb je via een artikel in de PZC gevonden. Wat een leuke blog site!!

 2. Daan zegt:

  Vind het allemaal mooi, voorkeur gaat naar de blouse maar die heeft een vriendin al😉

 3. Ben dol op tijgerprint! Ik vind alle 3 de outfit’s super leuk! De laatste is mijn favoriet😻

 4. Sonja Obrie zegt:

  Wow set 3 staat je super!

 5. […] Tijgerprintjes. 5 oktober 2017. Over gave kleding met panterprint. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: