Categorieën
beauty

Live forever

Review Aloe Moisturizing Lotion

“Do you really want to live forever? Forever Young.” Alphaville zong er een lied over. Jong blijven hoeft voor mij niet. Ik zou er wel altijd jong willen blijven uitzien. Daarom heb ik twee maanden lang de crème van Forever Living uitgeprobeerd. In deze blog vertel ik wat ik er van vind.

De producten van Forever Living zijn puur natuur. Zonder kunstmatige toevoegingen. Daar hou ik van. Geen troep op m’n huid. Nou ja, zo min mogelijk dan. Daarom ben ik blij dat ik een van deze producten mocht gebruiken. Francisca van Forever Living bood me allerlei producten aan maar ik koos voor de dagcrème.aloe-moisturizing-lotionHet is eigenlijk niet alleen dagcrème. Het is een vocht inbrengende lotion die je voor je gezicht, je handen en je hele lichaam kunt gebruiken. Ik ben zo iemand die nooit tijd heeft voor bodysmeersels, vergeet ook altijd de after sun na een dagje zonnen. En ik heb meestal haast, dus dat smeren komt er gewoon niet van. Een dag- en/of nachtcrème, dat lukt me nog wel. Dus daarom koos ik dit product van Forever.

Het is een makkelijk smeerbare crème. Het heeft geen kleur en bijna geen geur. De aloë vera die er in zit, zorgt voor de hydratering van je huid. De elastine die is toegevoegd, heeft een verjongende werking, wie wil dat nu niet? En het collageen zorgt voor extra stevigheid van de huid.

Ik smeer de crème iedere ochtend op m’n gezicht. Zo beschermt het mijn huid tegen invloeden van buitenaf. Maar onder mijn make up vind ik het wat minder. Het trekt te langzaam in waardoor mijn BB-cream te vloeibaar wordt naar m’n zin. Ik wacht dus ook meestal een half uurtje met make up aanbrengen.

Ook gebruik ik de moisturizing lotion als nachtcrème en laat het lekker een hele nacht intrekken. ‘s Morgens voelt mijn huid soepel en zacht. Geen slaapvouw te bekennen! Ook mijn handen wrijf ik in voor het slapen gaan. Heerlijk.

Kortom, ik ben hartstikke tevreden met deze natuurlijke lotion. Ik kan het iedereen aanbevelen! Mijn huid is na twee maanden smeren steviger en soepeler geworden. En voelt zacht en gezond aan. Allemaal door het hoofdbestanddeel aloë vera. Gelukkig is m’n tube nog lang niet leeg. Dus ik blijf de crème nog lekker verder gebruiken.

aloe forever flowerhead

De Aloe Moisturizing Lotion is verkrijgbaar op de site voor €19,36. Andere aloë vera producten kun je ook vinden op deze pagina. De collectie is zeer uitgebreid. Er zijn o.a.  beauty, personal care, nutrition, bee en andere producten van dit mooie merk.

Het is natuurlijk ook mogelijk om met Francisca te bespreken welke producten voor jou het meest geschikt zijn. Bel vrijblijvend naar Francisca van Forever Living op 06-53706027 of email naar Fgeelhoedt@zeelandnet.nl. Het is zelfs mogelijk om producten te testen voordat je ze koopt. Francisca heeft hiervoor speciaal een testbox samengesteld.

Forever young, I want to look forever young.

 

 

Één reactie op “Live forever”

[…] Dit is echt een super veelzijdig product. Je kunt het gebruiken als dag- en nachtcrème. Maar ook als handcrème voldoet het uitstekend. Heerlijke crème. Ik ga er verder niet echt op in omdat X by KA hier al over geschreven heeft. Lees haar ervaringen hier. […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: