Categorieën
fashion Lifestyle

It’s Simple

Comfortabel én mooi, dit modemerk.

In deze tijd van snelle mode hebben we steeds meer behoefte aan kledingstukken waarin we ons altijd goed voelen. Een paar mooie basics die je keer op keer kan dragen. Kleding dat altijd mooi blijft. Ook na tig keer wassen.

Trek jij vaak iets anders aan zodra je thuis komt van je werk? Gewoon omdat de kleding waarin je werkt, toch niet zo comfortabel zit? Maar heb jij dan ook dat je in die thuis-outfit liever niet gezien wordt? Ik ken het gevoel. Waarom is er geen merk dat kleding maakt dat superlekker zit maar er ook nog eens mooi uit ziet? Is dat nou zo moeilijk? Nee hoor, dat is simple.

Kijk ook eens op: sneak-peek-zomercollectie

Simple the Brand maakt basic items van luxe stoffen en met een goede pasvorm. Dit Nederlandse merk is voor de zelfbewuste, actieve vrouw die comfortabele mode zoekt. Het merk heeft goede ‘basisstukken met een twist’. Simple brengt collecties die tijdloos zijn waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Over Simple

Simple is een kledinglabel dat gevestigd en gecreëerd is in Amsterdam.  Het maakt onderdeel uit van Blosh Fashion Group B.V..  Blosh is al 20 jaar een van de grootste fashion distrubuteurs van Nederland  en huist merken als Freebird, Bianco en American Vintage. In 2007 startte  Blosh met het ontwerp van kledinglabel Aaiko. In een jaar is Aaiko  uitgegroeid tot een geliefd merk onder influencers en BN’ers.  Maar Blosh stopte hier niet en besloot hun uitgebreide kennis van stoffen en  pasvormen niet verloren te laten gaan, maar dit samen te brengen in een  geheel nieuw label: Simple the Brand.

Bij Hotlegs Fashion & Lifestyle hebben we een leuke selectie van dit merk in de winkels hangen. De kleuren zijn rustig en sfeervol. Onze collectie voor dit voorjaar bestaat uit fleece vesten, jogpants, sweatstof jurkjes, angora wollen truien, topjes, linnen t-shirts en gebreide katoenen truien. De kleuren zijn mintgroen met crème/wit, lichtgrijs en legergroen.

Allerlei combinaties zijn mogelijk. De kleuren zijn zacht en natuurlijk. Ook zijn de items van Simple goed te mixen met andere sportieve merken als Penn&Ink N.Y. of YAYA.

Simple the Brand

Zelf hou ik erg van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en wol. De gebreide trui en vest in mintgroen zijn gemaakt van mooie angora wol. Het voelt heel zacht aan en het prikt niet. Het vest heeft kleine groene knoopjes. De trui heeft zilveren boorden aan de onderkant en aan de mouwen.

Simple the Brand

Basics zoals een spijkerbroek wordt opgeleukt door geborduurde stippen en de rafels aan de onderkant. De groene linnen top kun je onder van alles dragen. De grof gebreide trui is kort en heeft een v-hals. Het perfecte kledingstuk voor frissere dagen.

legergroene jurk in joggingstof

In de sportieve jurken heb je genoeg bewegingsvrijheid. Ze zijn leuk met een legging/tregging en sneakers er onder. Of natuurlijk met blote benen in de zomer. In zo’n heerlijke joggingbroek met mooie top hang je lekker op de bank. Maar je kunt er ook stijlvol mee de stad in of even naar de supermarkt. Door de mooie materialen is de uitstraling lux en ben je goed en trendy gekleed voor ieder moment van de dag.

Lees ook: 10 trends-voor-zomer-19

Zelf draag ik zo’n joggingbroek graag met een blazer. Daarbij draag ik een t-shirt en sneakers voor een sportieve look. Maar bijvoorbeeld met een mooie zijden blouse en een grote sjaal kan het ook. Ik hou van deze stijl. Wij noemen het ook wel “shabby chic”. Een term dat aangeeft dat het met zorg uitgekozen, vaak dure items zijn, die er uit zien alsof het een bij elkaar geraapt zooitje is. Je kunt alles bij elkaar dragen en je maakt er je eigen stijl van. Sport, retro en bohemian items bij elkaar gecombineerd kan soms tot verrassende outfits leiden. Probeer het zelf maar eens.

***

Simple is the new black

***

Simple the Brand is een mooi nieuw merk tussen al onze vaste merken. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke eye catchers van dit leuke fashion label. Kom maar eens kijken in één van onze winkels. Zoek een filiaal bij jou in de buurt op Hotlegs.nl en laat je inspireren.

X Ka.

Één reactie op “It’s Simple”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: