Categorieën
fashion Lifestyle

Maxi dress

SAY YES TO THE MAXI DRESS!

Het zal je niet ontgaan zijn dat dit jaar jurken gigantisch ín zijn. Ze zijn er altijd wel geweest hoor. Maar dit seizoen is met name de maxi dress helemaal terug van weg geweest. Vooral in de boho-stijl is het helemaal hot.

En misschien denk je: Weehh, zo’n lange jurk is helemaal niks voor mij. Want Ik ben te klein / te lang / te dik / te mager / te oud.

Allemaal flauwekul. Het staat iedereen. Als je maar het juiste model vindt. En als je hem maar draagt zodat het bij je past. Want er zijn romantische jurken met bloemetjes en rushes. Of sportieve jurken met strepen. Maar ook stoere maxi dresses in bijvoorbeeld bladerprint.

Lees ook: african-fashion/

Ook schoenen zijn belangrijk in het totaalplaatje. Een lange jurk met hakjes eronder is superklassiek, bijna ouwelijk. Met sandaal of slippertjes lekker nonchalant. Gecombineerd met cowboy boots wordt het bohemian. En met sneakers, vooral dad-sneakers, maak je het heel trendy en helemaal van deze tijd.

Draag een heuptasje of een hippietasje, dat staat er zo leuk bij. Stijl het af met een leren biker jack of een spijkerjasje. Of nóg hipper: draag het met een oversized blazer of jaren ’80 jeansjack en YOU’RE THE BOMB!

Lees ook: 10-trends-voor-zomer-19/

YAYA €119,95

Een donkerblauwe jurk van YAYA met kleine witte vierkantjes er op. Het is een doorknoopmodel met lange mouw, kraag en ceintuur. Het zit heerlijk en valt mooi.

Een romantische jurk van YAYA. Ecru met geel, camel en legergroene bloemetjes. Een halflange pofmouw en ronde hals. Het is een doorknoopmodel en heeft een ceintuur.

Expresso €129,95

Deze rode wikkeljurk van Expresso in een vrolijke bloemenprint. Het heeft driekwart mouwen met rushes. Er zit een onderjurk bij, wat natuurlijk heel handig is want zo’n kleur vind je nergens meer.

Ibana €149,95

Deze mooie wikkeljurk is van Ibana. Het poft een beetje op de schouders en het heeft driekwart pofmouwen. Deze is donkerblauw met groene bloemetjes. Hij is er ook in zwart met gele bloemenprint.

Geisja €89,99

Deze romantische wikkeljurk van Geisha zit zo zalig! Het is een heerlijk zachte stof. Ook de kleur is mooi blauw met witte bloemetjes. Het heeft wijde, korte mouwen en rushes aan de voor- en onderkant. In deze jurk begon ik spontaan “The Sound of Music” te zingen.

Expresso €139,95

De mooie maxi dress van Expresso heeft een bloemenprint in rood, groen, ecru, roze en paars. Een verrassende kleurencombinatie waardoor deze jurk heel uniek is. Het is een doorknoopmodel met kraag, korte mouw en ceintuur. O ja, én zakken, heerlijk.

Geisha €79,99

Deze maxidress is een stuk stoerder dan alle vorige. Een lang doorknoopmodel met kraag en lange mouwen. De print is vrolijk in groen en rood met een zwarte ondergrond. Je kunt hier zelf een ceintuur op dragen als je wil. Ik heb ‘m zo gelaten.

Summum Woman €119,95

Deze stoere zwart/wit gestreepte jurk van Summum Woman is de stoerste van allemaal. Het is een oversized bloesmodel met korte mouwen, borstzakken, kraag en losse ceintuur.

Summum Woman €119,95

Doorknoop jurken zijn heel leuk te dragen als lange blouse. Gewoon met een broek of tregging/legging er onder. Hier laat ik dat zien met de jurk van Summum. Bij deze combi heb ik het ceintuur in de riemlussen van mijn broek gedaan. Dus onthoud: Veel jurken zijn ook leuk als bloes, jas of kimono te dragen. Probeer het zelf maar eens. Het is super trendy!

Zo zie je maar, de maxi dress is voor iedereen. Ook voor jou. Ga lekker een keer passen. Er zijn natuurlijk niet alleen maxi jurken. Er is ook veel keuze in kortere modellen. Voor ieder wat wils.

SAY YES TO THE MAXI DRESS!

X Ka.

5 reacties op “Maxi dress”

Wooow super knap in al die jurken. Ik ben ook een jurkjesmadam, dus ja er hangen al een paar maxi dressen in mijn kleerkast, al hou ik meer van de halverwege de kuit lengte dan tot op de enkel. Grtj

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Mode voor de 40+ vrouw

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder