Categorieën
fashion Lifestyle

Sportieve mode

Sportieve mode voor de 40 plusser

Sport heeft veel invloed op de mode. Kleding moet tegenwoordig comfortabel zijn. Dan kom je dus gauw op zachte materialen en makkelijke modellen. En omdat tegenwoordig lekker alles kan en mag in de mode, zie je veel sportinvloeden terug in de kleding. Daar ben ik heel blij mee.

Niet dat ik nu zo sportief ben. Helemaal niet zelfs. Ik hou wel van sportieve mode. Mijn sneakers zijn niet van mijn voeten weg te denken. En ik combineer ze onder álles. Of het nu destroyed denim is of een lange jurk, die gympen moeten er onder.

Ook sport- en travelstoffen vind ik heerlijk om te dragen. Het is lekker stretchy en blijft mooi na vaak wassen. Als ik ’s morgens voor de kast sta, pak ik toch altijd snel iets wat lekker zit. Vooral als je die dag actief wil zijn. En als je juist lekker op de bank wil hangen is dit eigenlijk ook het fijnste om te dragen.

Maar bovenal vind ik het gewoon mooi en leuk om te zien. Een koordje door de band. Een bies aan de zijkant. Een trainingsjack. Een joggingvest. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom heb ik wat verschillende sportieve sets aangetrokken. Het zit fantastisch, je wil hierna nooit meer stugge stoffen.

(De foto’s zijn onzuiver doordat ik de zelfontspanner op m’n telefoon heb gebruikt.)

penn&ink sportief
groene pant Penn&Ink €119,95

De groene jogpant van Penn&Ink N.Y. is van travelkwaliteit en heeft wijde pijpen met onderaan een split. Het heeft een wit koord in de taille en een witte bies aan de zijkant. Daarboven draag ik een witte gebreide V-hals trui van Penn&Ink N.Y. met daaronder een mouwloze panterprint top van Simple the Brand in wit, zwart en groen. De dadsneakers zijn wit met groen, zwart en fuchsia en zijn van Aaiko.

simple pant sportief
tricot pant Simple the Brand €79,95

De tricot broek met elastieken tailleband is van Simple the Brand en heeft een panterprint in wit, groen en zwart. Ook deze sportieve broek heeft wijd uitlopende pijpen. Daarboven draag ik een linnen t-shirt zonder mouw van Penn&Ink Limited en een witte sweater over m’n schouders van Penn&Ink N.Y.. Schoenen van Aaiko.

simple plissérok grijs
plissérok van Simple the Brand €99,95

Ook een rok kan sportief zijn. Vooral deze is leuk door de tricot stof in gemêleerd grijs en de wit gestreepte band in de taille. Daarboven draag ik een witte sweater met zwarte strepen van Penn&Ink N.Y. en een leuke leren heuptas die ik hier schuin draag. De geweldige leren sneakers in wit, lichtgrijs en zwart zijn van VIAVAI.

simple jogpant grijs
joggingbroek Simple the Brand €89,95

De grijze joggingbroek van Simple the Brand draagt zo lekker, je voelt niet dat je ‘m aan hebt. De tomatenrode trui met V-hals is van YAYA. De mouwloze top in zwart met witte cijfers is van Penn&Ink N.Y.. De dad sneakers zijn van VIAVAI.

penn&ink joggingbroek zwart
joggingbroek Penn&Ink N.Y. €

De mooie zwarte joggingbroek van Penn&Ink N.Y. laat ik graag wat hangen zodat het een laag kruis krijgt. De tanktop in ecru met fijne streepjes is van YAYA. Over mijn schouders heb ik een crop sweater geknoopt. De sneakers zijn van VIAVAI.

tramontana combi sportief
Tramontana pant €79,95

Deze sportieve combinatie van Tramontana bestaat uit een blauwe jogpant met wit/groene bies, een donkerblauw t-shirt met ingeweven print en het mooie groene kanten bomberjack met gestreepte boorden. Erg leuk en heel comfortabel.

geisha sporty blue
Geisha capri jogpant €49,99

De capri broek, ofwel de driekwart broek is altijd lekker dragen op de warmere dagen. Deze blauwe van Geisha is van dunne travelkwaliteit en heeft een strop in de taille. Het t-shirt met tekst is van Summum. De tricot blazer met streepje en rode bies is van Geisha. De dad sneakers zijn wit met rood en roze en zijn van VIAVAI. Het leren rode heuptasje is van Object. Vind je ‘m niet super? Ik hou der van.

Of je nu zelf sport of je houdt helemaal niet van bewegen, sportieve mode is voor iedereen. Het is fris en tijdloos. De kledingstukken op de foto’s zijn verkrijgbaar in alle filialen van Hotlegs Fashion&Lifestyle. Kom ze zelf maar eens proberen. Tot snel!

X Ka.

Één reactie op “Sportieve mode”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Mode voor de 40+ vrouw

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder