Categorieën
bloggen Lifestyle

Top 10 van de best gelezen blogs in 2019

Welk artikel is het meest gelezen in 2019?

Als blogger vind ik het natuurlijk leuk dat mijn artikelen vaak en veel gelezen worden. Daarom is het grappig om een lijstje te maken van de best gelezen collums van afgelopen jaar. Dit is de top 10 van mijn meest gelezen blogs.

Sowieso groeit mijn blog nog steeds. Ondanks dat ik minder vaak schrijf. In 2019 hebben 57.285 personen mijn pagina bezocht en een of meerdere artikelen gelezen. Leuk om te weten is dat X by KA gevolgd wordt in verschillende landen. Hier de top 10 van de landen waarin mijn blog gelezen werd in 2019:

wereldkaart lezers 2019

1. Nederland (52.610) 2. België (2653) 3. Verenigde Staten (293) 4. Duitsland (269) 5. Spanje (233) 6. Frankrijk (125) 7. Italië (99) 8. Oostenrijk (82) 9. Verenigd Koninkrijk (72) 10. Griekenland (46)

En dan hier de best scorende artikelen van 2019:

1. De winkelstraat (21.762 keer gelezen) – Laat je winkelstraat niet stikken. Als er geen winkels meer zijn, verdwijnt het leven uit je stad. De sfeer in een stad wordt grotendeels bepaald door een mooi winkelcentrum of leuke winkelstraat. Kom daarom wat vaker gezellig in de winkelstraat van je eigen stad, zodat die blijft bestaan. Dit artikel is gedeeld door heel veel winkeleigenaren in heel Nederland.

2. Homepagina / Archief – Dit is het artikel waarin ik mezelf voorstel en vertel waarover ik schrijf. Veel mensen lezen eerst deze pagina omdat ze willen weten wie ik nou eigenlijk ben, mijn leeftijd en wat voor werk ik doe etc.

3. Nieuw: restaurant & wijnbar “Bij Camiel” – Ik ging iets drinken in de mooie wijnbar van “bij Camiel” en schreef er over. Ook dit bericht is een aantal keer gedeeld en werd natuurlijk goed ontvangen door het restaurant.

4. 10 Trends voor zomer ’19 – Een blog met de allernieuwste modetrends voor de zomer. Altijd leuk om te zien wat er “in fashion” is voor dames van 40plus. Goed om te weten wat er in de winkels hangt en hoe je het kunt combineren.

5. De culotte – Je houdt of je gruwelt er van. Culottes. De wijde, te korte pantalons waren/zijn helemaal terug. Ik liet er een paar zien.

6. Jumpsuit en overall – Ik ben helemaal fan van pakken, jumpsuits en overalls. Daarom trok ik er in deze blog een paar aan en schreef er over.

7. Mijn dochter ergert zich kapot aan mij – Ik ben de stomste, lelijkste en achterlijkste moeder van de hele wereld. Mijn dochter schaamt zich kapot voor mij. In dit artikel beschreef ik wat mijn dochter van mij vindt. Iedereen met een puberdochter zal dit herkennen.

8. African fashion – Een gedeelde zevende plek. In deze blog show ik kleding met een etnisch tintje. Kleurrijke mode met een ‘African look’. De foto’s zijn gemaakt in de prachtige buitenlounge van Mia’s restaurant&lounge. Met dank aan de fotografe van die dag Esther Stallaart.

9. Modetrends herfst/winter ’19/20 – Ieder seizoen zijn er opmerkelijke nieuwe trends te spotten. Zo ook voor afgelopen najaar. Ik somde de opvallendste vernieuwingen voor je op.

10. Nieuw jaar, nieuw haar – Na jarenlang donkerbruin haar te hebben, besloot ik begin dit jaar een beetje blond te proberen. Ondertussen ben ik nóg blonder en is mijn haar nóg korter. En ik heb weeral zin in weer een nieuwe, andere coupe. Al weet ik nog niet precies wat. Iemand een idee?

Dank je wel voor het lezen van mijn blogs. Dankzij jouw reacties en deelacties wordt mijn blog gevolgd door steeds meer mensen. En dankzij jou, mijn trouwe volger, houd ik het vol. Ik blijf gewoon gezellig iedere week een verhaaltje schrijven voor degenen die het leuk vinden.

Ik wens je veel plezier, succes, geluk en een goede gezondheid voor het jaar 2020. En graag weer tot in het nieuwe jaar. Veel liefs.

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: