Eerste blogbericht

Veel vrouwen van rond 45 of 50 jaar oud zijn op zoek naar een eigen kledingstijl dat past bij hun leeftijd, smaak, en niet onbelangrijk, hun nieuwe lichaam. Wat vroeger zo leuk en stijlvol stond, staat nu รฉcht niet meer. In deze blog probeer ik jullie wat tips&tricks en voorbeelden te geven van hoe je trendy gekleed kan gaan als veertigplusvrouw.

~

Daarnaast schrijf ik persoonlijke verhalen over mijn leven of over dat van een ander. Ik test en proef en probeer vanalles en laat jullie weten wat ik er van vind.

~

Ook komen er gastbloggers aan het woord.

~

Een gezellige lifestyle blog voor iedereen van 40+.

Advertenties

11 Comments

 1. Herkenbaar! Alleen speelde deze vragen al eerder bij mij. Ik noemde het een kledingcrisis. Op zoek naar een andere kledingstijl; maar welke?? Jaren lang strakke shirts van bv Gstar kon toch echt niet meer…..maar wat dan? Het was zo vertrouwd en veilig. Het heeft bij mij een paar jaar en vele miskopen geduurd.

  Liked by 1 persoon

  1. Leuk dat je m’n blog leest, Sylvia.
   Hopelijk heb je nu je stijl gevonden en heb je ook nog wat aan m’n tips.

   Like

  1. Gelukkig heb je ook een jeugdige smaak. Niet te tuttig en niet te ouwelijk. En natuurlijk is comfort heel belangrijk ๐Ÿ‘๐Ÿป

   Like

  1. O wat leuk, dank je wel ๐Ÿ˜€. Nu moet ik de vragen beantwoorden en ook nieuwe bloggers nomineren? Of hoe werkt het eigenlijk? (Ben een leek/beginneling)

   Liked by 1 persoon

  2. Inderdaad, exact zoals je zegt eigenlijk ๐Ÿ™‚ Ik heb 11 vragen opgesteld, en jij mag die dan beantwoorden. Vervolgens stel je 11 nieuwe vragen op voor 11 nieuwe bloggers die je nomineert ๐Ÿ˜€ Succes! x

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.