Categorieën
bloggen persoonlijk

Eerste blogbericht

Waarom deze blog?

Veel vrouwen van rond 45 of 50 jaar oud zijn op zoek naar een eigen kledingstijl dat past bij hun leeftijd, smaak, en niet onbelangrijk, hun nieuwe lichaam. Wat vroeger zo leuk en stijlvol stond, staat nu écht niet meer. In deze blog probeer ik jullie wat tips&tricks en voorbeelden te geven van hoe je trendy gekleed kan gaan als veertigplusvrouw.

~

Daarnaast schrijf ik persoonlijke verhalen over mijn leven of over dat van een ander. Ik test, proef en probeer vanalles en laat jullie weten wat ik er van vind.

~

Ook komen er gastbloggers aan het woord.

~

Een gezellige lifestyle blog voor alle vrouwen van 40+.

14 reacties op “Eerste blogbericht”

Herkenbaar! Alleen speelde deze vragen al eerder bij mij. Ik noemde het een kledingcrisis. Op zoek naar een andere kledingstijl; maar welke?? Jaren lang strakke shirts van bv Gstar kon toch echt niet meer…..maar wat dan? Het was zo vertrouwd en veilig. Het heeft bij mij een paar jaar en vele miskopen geduurd.

Inderdaad, exact zoals je zegt eigenlijk 🙂 Ik heb 11 vragen opgesteld, en jij mag die dan beantwoorden. Vervolgens stel je 11 nieuwe vragen op voor 11 nieuwe bloggers die je nomineert 😀 Succes! x

Leuk onderwerp! Al een aantal jaren zoek ik naar broeken die geen legging zijn, strak zitten, en waar ik me prettig in voel. Super moeilijk. Het is me pas met 1 broek gelukt…. Ik volg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: