fashion tv, film, theater uitgaan

Altijd safe met zwart.

img_1837

M’n gala outfit. Gewoon zwart. Een jurkje dat ik nog had hangen. Ideaal: onderkant strak en de bovenkant wat bloezend.

Om m’n nogal volle boezem en m’n buikje te verdoezelen: een sjaal en een jasje. Een paar altijd-goed-pumps eronder en voilá, klaar.

Heel belangrijk is nu een corrigerende onderjurk die alle randjes en bobbeltjes (veroorzaakt door slip en bh) glad strijkt.

Een panty vond ik iets te winters dus ben ik met blote benen gegaan. Die zijn wel nog wit maar daar heb ik ook een trucje voor. Gewoon een beetje BBcream op de benen smeren. Ik gebruik die van Olaz. Smeert lekker uit en is niet vet. Zo camoufleer je meteen ook kleine plekjes of adertjes.

olaz bbcreme

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

3 Reacties

 1. Sonja zegt:

  Leuk stukje Ka en heel herkenbaar!

 2. Karin Koekkoek-Murre zegt:

  Leuk Karin zeker herkenbaar!😂

 3. Mirella zegt:

  Leuk initiatief Karin !!!
  Zéker herkenbaar, ik kies ook vaak voor zwart 😃

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: