Categorieën
gezin, familie win-actie

December WIN-actie

Dit is een wel héél leuke (en lieve) win-actie!

December is de maand van surprises en cadeautjes. En daarom heb ik een fijne WIN-actie voor jullie. Een hele leuke, al zeg ik het zelf. Maak kans op een mooi sieraad naar keuze twv €40 van KAYA sieraden!

Drie weken geleden maakte ik kennis met de sieraden van KAYA. Dit zijn zelfgemaakte sieraden voor een speciale gelegenheid.

baby armbandje
Baby armbandje van zoetwaterpareltjes met een hartje en roze bloemetje.

Zo heb je armbandjes voor baby’tjes. Zoooo lief! Hoe leuk is het maar niet om als kraamcadeautje een sieraad te geven of te krijgen voor een pasgeboren kindje? Net als de eerste kleertjes, de eerste tandjes en het geboortekaartje, bewaar je ook zo’n armbandje. Het is een lief cadeau en een mooie herinnering.

De baby- en kinderarmbandjes zijn extra stevig omdat ze tegen een stootje moeten kunnen. Ze worden geleverd met een verlengkettinkje zodat je dochtertje er langer plezier van heeft. De armbandjes kunnen ongeveer twee jaar gedragen worden.

 

grote en kleine zus armbandjes
Armbandjes met zoetwaterparels en Swarovski steentjes en een hartje met gravure.

 

En wat dacht je van een armbandje voor grote zus en het pasgeboren kleine zusje? Op deze manier hebben de twee een mooie verbintenis. Zusjes ben je voor het leven. En grote zus vindt het vast heel leuk om ook iets te krijgen, nu alle aandacht naar haar kleine zusje gaat.

naambedels

Aan ieder sieraad kun je een (of meer) bedeltje(s) hangen. Ze worden met de hand gegraveerd. Je kunt er een naam op laten graveren. Of een andere tekst. Zo maak je het sieraad nog persoonlijker.

i love you to moon
Ring met keuze uit drie verschillende kleuren.

 

Niet alleen armbanden, maar ook kettingen, oorbellen en ringen van KAYA zijn leuk om te geven. Zoals deze mooie ringen waarop staat: I ♥ YOU TO THE MOON AND BACK. Dit is leuk als moederdagcadeau of voor twee BFF’s. Je kunt aan de binnenkant iets laten graveren. Een naam of een datum bijvoorbeeld.

jongen gitaar
Sieraden voor stoere boys.

 

Ook voor papa’s en zoons zijn er sieraden. Die zijn lekker stoer. Erg leuk. Hierbij moet je niet denken aan hartjes en bloemetjes maar meer aan zwarte stenen met sterren er tussen bijvoorbeeld. Kijk voor meer ideeën op de site.

 

driegeneraties
Drie generaties met dezelfde armband. Mooi…

 

En ‘drie-generaties-sieraden’. Hoe leuk is het niet om je moeder een sieraad te geven als ze oma wordt. Een emotioneel moment. Zo dragen kind, moeder en oma hetzelfde sieraad. En kun je ze van moeder op dochter weer doorgeven. Een mooi gebaar.

Er is te veel om op te noemen. En allemaal zó mooi en schattig. Neem maar eens een kijkje op de site van KAYA.

logo-wwwkayasieradennl

 

project Gambia

KAYA sieraden geeft van ieder verkocht sieraad een deel van het geld aan een mooi project in Gambia: Stichting Eduki. Veel kinderen in Gambia kunnen niet naar school. Alleen door onderwijs te volgens krijgen de kinderen een kans op een betere toekomst. KAYA sieraden helpt daar graag aan mee. Dankzij deze sieraden kunnen er tot nu toe al 20 kinderen naar school! Lees meer hierover op de site van KAYA sieraden.

WAT MOET JE DOEN OM ZO’N MOOI SIERAAD TWV €40 TE WINNEN?

  1. Like de Facebook pagina van X by KA
  2. Like de Facebook pagina van KAYA sieraden
  3. Deel dit bericht (openbaar) op Facebook

Maandag 18 december maak ik de winnaar bekend. Succes!

zusjes-sieraden
Kusje van zusje

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d