Categorieën
beauty Lifestyle

Action Face Sheet Mask. Aan- of afrader?

Mijn dochter en ik probeerden een sheet mask

Eens in de zoveel tijd probeer ik iets nieuws op het gebied van beauty. Zelf ben ik niet zo’n smeerder en weet dus soms ook niet waar ik aan begin. Des te leuker om te lezen wat mijn ervaringen zijn met verschillende crèmes, serums, maskers en make up. Deze keer testte ik een sheet mask van Action.

Gezichtsmasker Ik zag een poos geleden weer iets leuks in Action Terneuzen. Mijn oog viel er op omdat de verpakking zo grappig is. Twee keer een Face Sheet Mask. Die had ik nog nooit geprobeerd. Wel al eens gezien op YouTube, maar nog nooit eentje gekocht. Ik was benieuwd hoe dat nou in z’n werk zou gaan.

Ik kocht twee verschillende:

Alpaca Face Sheet Mask – Helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en geeft je huid een oppepper. Leopard Face Sheet Mask – Reinigt de poriën en verwijdert vuil & olie

Getut  Nu leek het me wel leuk om dit samen met mijn dochter Evi (12) te doen. Het is een stoere meid maar vindt af en toe een beetje getut ook best leuk. Nagels lakken, make up en nu dus een maskertje uitproberen.

Alpaca  Het leek mij het beste om voor mezelf te kiezen voor de Alpaca. Niet vanwege het dier, maar vanwege de werking. Het geeft elasticiteit, da’s wel handig bij een slapper wordende huid. En die boost kan ik ook wel gebruiken.

Leopard  Mijn dochter is een beginnende puber dus voor haar is het reinigende masker de beste optie. Ze krijgt af en toe al wat mee eters. Op haar neus en op het voorhoofd. Evi kreeg dus het luipaard.

Goed reinigen van de huid Ons gezicht moest goed schoon zijn voordat we het masker aanbrachten. Dit was lekker makkelijk en zo gepiept met de reinigingsdoekjes van Kruidvat. Daarna konden we beginnen met het echte werk.

Aanbrengen van het masker Je kon het pakje makkelijk openscheuren en het masker er uit halen. Het voelde erg nat en vochtig. Het rook wel heerlijk. We hebben veel gelachen tijdens het opplakken van ons gezichtsmasker. Zodra het op ons gezicht zat, moesten we het aandrukken/wrijven zodat de vloeistof in alle plooien van ons gezicht kon.

 

Laat 15 minuten inwerken Na het goed aanbrengen van het sheet masker, moesten we het een kwartiertje laten zitten. Zo kon de lotion goed in de poriën trekken. Het viel niet mee om serieus te blijven. Je mag niet lachen want dan schiet het maskertje los. Moet je net tegen ons zeggen. We hebben gewoon een kwartier in een deuk gelegen. Het ziet er ook zo grappig uit. Me alpaca, you leopard.

Afhalen van het sheet mask Na 15 minuten mocht het er dus af. Het werkende serum was nu zo goed als helemaal opgenomen door m’n huid. De restanten heb ik uitgesmeerd over mijn hele gezicht. Daarna moest ik m’n gezicht goed spoelen met lauw water.

Aan- of afrader? De maskertjes zien er erg grappig uit. Ik heb, denk ik, wel wat extra rimpels bij gekregen van het lachen. Ik hoef geen gezichtsgymnastiek te doen, is al gebeurd. Maar het heeft wel een lekker serum in mijn huid aangebracht. Echt verschil voel ik niet maar het zal zeker geen kwaad gedaan hebben. Lekker en vooral leuk, de Action Face Sheet Mask. Een aanrader dus!

X Ka.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d