Categorieën
fashion Lifestyle win-actie

Trendy, betaalbare oorbellen

WINACTIE trendy oorbellen

Ken je dat gevoel? Dat je met jezelf hebt afgesproken om even geen kleding of schoenen meer te kopen. Maar dat je het zo moeilijk vindt om je in te houden?

Trakteer jezelf op oorbellen

Koop in dat geval gewoon iets kleins voor jezelf. Daar kun je zó blij van worden. Trakteer jezelf op een sieraad. Een leuke armband, een stoere ketting. Of opvallende oorbellen. Vooral oorbellen zijn erg hip.

Oorbellen maken het af

Met een paar gave oorbellen stijl je je outfit helemaal af. Jeans met een witte blouse: doe een paar knallers van oorbellen in en je bent helemaal top! Little black dress: jouw oorbellen maken het stoer, chique of extravagant. Ben je in het beige of in naturellen: je oorbellen bevestigen jouw look.

Waar koop ik die dan?

“Ja, waar koop ik die dan?” hoor ik je zeggen. Tja, overal en nergens. Zelf zag ik ook geen mooie. Jawel, die kwam ik wel tegen maar die waren onbetaalbaar. Dat is niet grappig meer. Het gaat juist om iets kleins.

Écht leuke oorbellen

Daarom ben ik op zoek gegaan naar oorbellen die ik nu eens écht leuk vond. Die dus lekker anders zijn. En toch betaalbaar. En ja, ik heb er toch best wat gevonden. Zóveel zelfs, dat ik ze met jullie wil delen. Sterker nog, je kunt ze kopen.

Trendy en stoer

Bij iedere outfit een paar hippe oorbellen. Stoere groene. Stijlvol bruin. Of in het boho stijltje een paar oorbellen met heel veel kraaltjes. Ik heb de leukste geselecteerd. Altijd trendy en een beetje stoer. Ze mogen opvallen, en dat doen ze dan ook, mijn oorbellen. Oorbellen by KA.

Niet voor watjes

Mijn oorbellen zijn niet voor watjes. Ik hou namelijk wel van een opvallende bel. Het moet echt anders dan anders zijn. Fijne klassieke oorbelletjes zijn er al genoeg. Hou jij ook van echte eye catchers aan je oren, dan zit je goed bij Oorbellen by KA.

Toch heb ik ook iets kleinere oorbellen in het assortiment. Niet iedereen houdt van groot. Soms past een meer bescheiden oorhanger beter bij jou of je outfit. Maar ook dan geldt: ze zijn net even anders, en dus uniek.

‘Shoppen’ op Facebook

Ze zijn binnenkort te koop via Facebook op mijn pagina Mode voor de 40+ vrouw. Onder het kopje Shoppen of Winkel.

De prijzen zijn inclusief verzending. En het komt binnen in een trendy verpakking.

Het is daarom ook een leuk idee, om een paar oorbellen te kopen voor iemand anders. Als bedankje, voor een verjaardag of ‘gewoon zomaar’. En natuurlijk zijn oorbellen een origineel cadeau voor sint of kerst.

Mijn best gedaan

Ze zullen snel on line staan, hoop ik. Heb m’n best gedaan bij het maken van de foto’s en dergelijke. Die foto’s zijn niet professioneel, hoor. Heb enorm staan klungelen met m’n telefoon. Iedere keer zat er weer een schaduw op, of een pluisje. En, enfin… Ik zou er meteen uitliggen bij het tv programma ‘Het Perfecte Plaatje’ (mijn favoriete programma van dit moment).

Verschillende kleuren

Je kunt op ‘Facebook Winkel’ makkelijk zoeken naar jouw favoriete paar. Ik heb ze namelijk onderverdeeld in verschillende kleuren. En natuurlijk, vanzelfsprekend, of course en vaneigens mijn favoriete kleuren van nu: goud, bruin, zwart, groen, grijs en zilver.

Unieke oorbellen

Oorbellen by KA zijn uniek, ik heb maar één paar van ieder model. (Enkele modellen uitgezonderd.) Je komt dus niet snel iemand tegen met dezelfde oorbellen als jij. Wel zo leuk, toch?

Winactie

Speciaal voor jou, trouwe volger van mijn blog, geef ik twee paar oorbellen weg!

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Kijk op Facebook op Mode voor de 40+ vrouw. Kies een paar leuke oorbellen voor jezelf. Én een paar voor je liefste vriendin, zus, moeder of collega.
  2. Tag onder dit bericht op Facebook, degene wie je een paar oorbellen gunt en waarom.
  3. Degene met de leukste reactie, wint een paar oorbellen naar keuze voor jezelf én nog een paar voor jouw bestie. De winnaar wordt zaterdag 28 november bekend gemaakt.

Maak er iets moois, liefs, ontroerends, grappigs of origineels van. Succes!

X, Ka.

2 reacties op “Trendy, betaalbare oorbellen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d