Categorieën
Lifestyle

Comfy wear

We zitten allemaal wat meer thuis dan normaal. Daarom een blog over heerlijke kleding om er thuis én daarbuiten mooi uit te zien. Kortom: homewear waarin je gezien mag worden!

Ik heb deze keer het merk 10DAYS er uit gepikt. Omdat dit zo’n fijn merk is. 10DAYS is een brand uit Nederland. En dus voor de Nederlandse vrouw. Stoer en toch stijlvol. Mooie basics met trendy items gecombineerd. Ik ben fan.

Het draagt super, blijft mooi -zelfs na tig keer wassen- en is altijd in de mode. De items van vorig seizoen, combineer je moeiteloos met de allernieuwste stukken uit de spring’21 collectie.

jogger 119,99 • wrapper 49,90 • trui 139,90

Hier draag ik de comfortabele jogger met leuke etnische print in bruin, zwart en ecru. De broek heeft een boord met strop in de taille. Daarboven draag ik de wrapper, ofwel top met kruisbandjes op de rug, in dezelfde print als de broek. En een ecru kleurige trui met V-hals in summer wool.

rok 99,90 • t-shirt 79,90 • tasje 19,90

Heerlijk dragen, deze rok van t-shirtmateriaal. En lekker lang. De rok heeft een strop in de taille en een smal biesje aan de zijnaden met het 10DAYS-logo. Ook het mooie t-shirt heeft hetzelfde biesje aan de zijkanten. Het leuke beige tasje is gemaakt van vegan leather.

broek 139,90 • t-shirt 69,90 • vest 169,90 52,-
vest 169,90 51,-

Als je nu kleding wil, dat je écht niet voelt, moet je deze broek nemen. Een lang vallend, recht model in dunne travel kwaliteit. Met ook weer een bies met logo aan de zijnaden en een strop in de taille. Daarboven draag ik een wit t-shirt met V-hals en het 10DAYS logo in het zwart er op. Daar overheen een lang vest uit de sale. Het vest heeft de bekende tweestreep op de rug.

t-shirt 79,90 • jogger 159,90 48,- • tasje 19,90

Lekker lichte naturellen met een vleugje goud. Dit t-shirt is zó zacht van materiaal, je zou er in willen slapen. Het is zandkleurig gemêleerd met een gouden verfstreep langs de hals. Daaronder draag ik een recht model jogger in beige met een gouden glittertje erdoor, uit de sale. En weer dat leuke tasje.

t-shirt 69,90 • cargo pants 139,90 42,-

Hier het t-shirt in lichtbeige met een pastel perzikkleurig logo. Daaronder de fijne roestkleurige cargo jogger uit de sale. Met koperen gesp in de taille en onderaan de pijpen. De broekspijpen kun je wijder maken door het gespje los te halen. Dit koopje kon ik niet laten hangen dus ik heb ‘m genomen.

jogger 119,90 • blouse 109,90 • sjaal 89,90

Alweer zo’n heerlijke jogger. Deze is in een etnische print met beige en roestkleur. Daarop draag ik een mooie satijnen blouse met korte mouwen en borstzakjes in roestkleur. En de sjaal in dezelfde print als de broek.

10DAYS is een kei in het maken van comfy kleding van hoge kwaliteit. Je hebt dan ook jarenlang plezier van de items van dit merk. Het is populair bij veel vrouwen en er is altijd een run op de nieuwe collectie.

Draag jij ook graag deze sportieve mode? Maak dan een shop-afspraak en kies de mooiste items uit de nieuwe collectie. En neus dan misschien ook nog even bij de sale-afdeling.

Kijk voor alle producten op de site. Of maak een private shopping afspraak. Alle informatie staat op de site.

X, Ka.

2 reacties op “Comfy wear”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: