fashion

Mode must-haves.

Wat niet mag ontbreken in je garderobe zijn goede basisstukken. Een goed colbert. Een witte blouse, liefst oversized, type mannenoverhemd. Witte sneakers, die zien we al een poosje, maar mogen zeker niet ontbreken. En een lekkere spijkerbroek.

 

Billie Jean.

Nu paste ik al een poosje niet meer in m’n spijkerbroeken dus ik vond het tijd om er weer eens een aan te schaffen. Je kan toch echt niet zonder goed zittende jeans. Lekker makkelijk. Het kan overal, of je nu naar een feestje gaat of je draagt ‘m naar kantoor. Jeans kan altijd.

Ik ga wel voor een beetje stoer en hip. Donkerblauw is mooi maar mij iets te klassiek. Het mag allemaal wat ruiger, dat past bij jeans, vooral als je het combineert met een mooi wit overhemd.

Dus ik dook met een stapel broeken het pashok in.

img_2011-1                                                     Deze jean is van Supertrash. Hij zit prima. Niet te hoog, niet te laag. Mooie used washing met natuurlijke damages (slijtageplekken) op de voorkant.

 

Ik besefte dus meteen dat ik m’n billen al lang niet meer zo strak in een broek had zien zitten. Even slikken…

 

Deze is van Bianco en mag lekker los. Er zit een leuk koord door de riemlussen en de omslag is oranje/roze.

Ik houd van deze nonchalante stijl, de “boyfriend” jeans.img_2009

 

img_2023

 

De striping aan de zijkant geeft deze broek van Maryley iets sportiefs. De dirty (vieze) washing maakt de jeans een beetje beige. Daardoor wordt hij nog stoerder. Ook deze stof is zeer soepel. Ik voel ‘m haast niet zitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_2035Een nieuw merk: Zhrill. Stevige denim met veel stretch. Deze zit wat lager in de taille maar het kan prima. De wassing is mooi, ook weer zanderig. En ook deze is damaged. Er zit een klein ritsje bij de rechter voorzak, een leuk detail. Goede broek. Dat wordt moeilijk kiezen…

De laatste is een denim chino van G-Star. Dunne ongewassen denim in een 7/8e pantalonmodel met steekzakken en een geperste vouw in de stof. Deze is het mooist als je ‘m wat baggy draagt, zo is hij bedoeld. Zit ook goed. Wat moet ik nou?

img_2042

Ik ben er maar even bij gaan zitten. Dat gedraai voor de spiegel… Pfff…

Ik vind ze allemaal leuk!

WAT VINDEN JULLIE?????

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

13 Reacties

 1. Cokkie van broekhoven zegt:

  De derde broek zou ik kiezen voor jou Karin .staat je erg mooi en sportief .gr cokkie 👍👍👍

  1. Dank je Cokkie.

 2. Jolyn Dekker zegt:

  Ik heb de “Boyfriend” jeans!! Om in te wonen!!!

  1. Kan ik me helemaal voorstellen haha. Zat idd heerlijk.

 3. Ingeborg Jansen . zegt:

  Ze staan je allemaal leuk Karin , ikzelf zal voor de eerste en de laatste gaan .

  1. Dank je wel Ingeborg. We zullen zien…

 4. Marleen Beterams zegt:

  Alle 5 kopen..!!😂😂.
  De derde is wel heel leuk hoor.

  1. Alle 5 haha. Dan zou het makkelijk zijn.

 5. Conny zegt:

  Hoi Karin ze staan je allemaal goed maar de 2 e die van Bianco vind ik je super staan!

  1. Dank je wel Conny

 6. Lies zegt:

  Leuk leuk leuk weer Kaatje. Persoonlijk vind ik de eerste je het mooiste staan! Die kleed echt goed af 😘

  1. Dank je wel Lies. 😁

 7. […] Mode must-haves. 18 april 2017. Een blog over wat je in je kast móet hebben: goede jeans en een mooie witte basic blouse. Ik pas verschillende spijkerbroeken maar kan niet kiezen. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: