fashion

Heb jij de broek aan?

Wat je al een hele poos ziet in de mode, zijn tunieken. Lange bloezen, sweaters of t-shirts, die je zowel als jurk, als met broek eronder kan dragen. De tuniek is het ideale kledingstuk voor het hele jaar door.

 

img_3661
Wikipedia

 

 

img_3664
Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een tuniek heb je twee in een. In de zomer gewoon lekker met blote benen en sneakers of een sandaaltje. In de winter met broek of tregging er onder. En sneakers of leuke boots. Eventueel met vest en sjaal.

Nu is het nog volop zomer dus we gaan voor blote benen. Helaas zijn die van mij nog wat wit. Ik weet niet hoe dat komt maar mijn benen bruinen nooit zo. Maar ik heb mijn vakantie nog voor me dus misschien komt dat nog helemaal goed.

 

img_3646

Tuniek van mooie stretchstof in zwart met legergroene bies van Penn&Ink, kistjes van VIA VAI, leren armband van Pimps&Pearls.

 

img_3653

Heerlijk longshirt/tuniek van Moscow in ecru-burgundy streep, kistjes VIA VAI.

 

img_3648-1

Zwarte sweatstof tuniek met capuchon van Summum, kistjes van VIA VAI.

 

img_3658

Leuke sweaterstof tuniek in ecru mêlee met groene print van YaYa, groene suède sneakers van Tango.

 

img_3655-1

Lekkere sweatstof tuniek in legergroen van YaYa, kistjes van VIA VAI.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer tunieken in de winkels.  Dit zijn er een paar die ik zelf heel leuk vind. Ik kan stiekem eigenlijk al niet meer wachten tot ik de nieuwe najaarsmode kan dragen. Compleet met sjaal en vest. Broek of legging. Sneakers of deze kistjes. Heb er al zin in! Ik ben gék op de herfst en de winter. Kan er niks aan doen. De zomer is heerlijk, maar de herfst is mooi. Zowel de natuur wordt prachtig, als de mode. Rijke stoffen en warme kleuren.

Laat de herfst maar komen!

Eh, wacht. Eerst nog vakantie.

Eerst nog genieten van een zonnige, luie vakantie. Waarin zitten, liggen, drinken, eten, lezen, mensen kijken, weer eten en nog meer drinken centraal staat…

 

 

 

 

 

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

1 Reactie

  1. […] Heb jij de broek aan? 28 juli 2017. De tuniek, draagbaar met of zonder broek. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: