September WIN-maand!

Deze maand word ik 49 en daarom heb ik voor jullie wat leuke verrassingen. Iedere week in september geef ik een leuke prijs weg. Vandaag de eerste ‘September Surprise’.

Jullie weten dat ik graag bij Mia’s Restaurant & Lounge kom. En dat ze zo’n lekkere buiten lounge hebben. En een gezellige binnen lounge. Dat er regelmatig live muziek is. Dat ze de lekkerste cocktails hebben. En dat Mia iedere maand de “Cocktail van de Maand” met ons deelt. Dat je er héérlijk kunt eten (tip: de kreeftensoep is nergens lekkerder). Dat je een ‘cocktailbar on wheels’ kunt huren met professionele cocktail shaker.

Jullie weten nog níet dat Mia heel veel nieuwe plannen heeft voor de herfst. Dat het zeker de moeite is om haar te volgen. Dat je je kunt inschrijven voor de nieuwbrief op deze site. Dat ze mij niet wou vertellen wat voor plannetjes dat zijn. Dat ik daar niet tegen kan. Dat we dus allemaal zelf maar moeten gaan kijken wat Mia voor ons petto heeft. Dat ik er van overtuigd ben dat ze iets vernieuwends heeft bedacht. Dat ze de wintercocktail-kaart al bijna klaar heeft. Dat ik bijna niet kan wachten.

img_4226

En ik weet zéker dat jullie bij Mia’s ook wel eens een cocktail willen proeven. En dat jullie ook graag relaxen in de buiten- of binnenlounge. En dat jullie bij die cocktail dan een lekkere tapasplank willen bestellen. Dat het water je nu al in de mond loopt. Dat ik jullie nu heel blij maak:

Maak kans op 2 cocktails + tapasplank bij Mia’s Restaurant & Lounge in Axel.

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Like X by KA
  2. Like Mia’s
  3. Schrijf in een reactie onder dit bericht waarom jij dit graag zou winnen. Wees origineel!

Maandag 11 september om 22.00 uur maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

 

 

Advertenties

8 gedachtes over “September WIN-maand!

  1. Ik wil winnen!! We hebben al een paar keer (last minute, ja, ik weet inmiddels dat daar t probleem zit…) geprobeerd te reserveren bij Mia’s: vol!
    Door o.a. jouw posts ben ik ondertussen erg nieuwsgierig geworden. Hebben ze ook alcoholvrije cocktails?

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.