food&drinks win-actie

September WIN-maand!

Deze maand word ik 49 en daarom heb ik voor jullie wat leuke verrassingen. Iedere week in september geef ik een leuke prijs weg. Vandaag de eerste ‘September Surprise’.

Jullie weten dat ik graag bij Mia’s Restaurant & Lounge kom. En dat ze zo’n lekkere buiten lounge hebben. En een gezellige binnen lounge. Dat er regelmatig live muziek is. Dat ze de lekkerste cocktails hebben. En dat Mia iedere maand de “Cocktail van de Maand” met ons deelt. Dat je er héérlijk kunt eten (tip: de kreeftensoep is nergens lekkerder). Dat je een ‘cocktailbar on wheels’ kunt huren met professionele cocktail shaker.

Jullie weten nog níet dat Mia heel veel nieuwe plannen heeft voor de herfst. Dat het zeker de moeite is om haar te volgen. Dat je je kunt inschrijven voor de nieuwbrief op deze site. Dat ze mij niet wou vertellen wat voor plannetjes dat zijn. Dat ik daar niet tegen kan. Dat we dus allemaal zelf maar moeten gaan kijken wat Mia voor ons petto heeft. Dat ik er van overtuigd ben dat ze iets vernieuwends heeft bedacht. Dat ze de wintercocktail-kaart al bijna klaar heeft. Dat ik bijna niet kan wachten.

img_4226

En ik weet zéker dat jullie bij Mia’s ook wel eens een cocktail willen proeven. En dat jullie ook graag relaxen in de buiten- of binnenlounge. En dat jullie bij die cocktail dan een lekkere tapasplank willen bestellen. Dat het water je nu al in de mond loopt. Dat ik jullie nu heel blij maak:

Maak kans op 2 cocktails + tapasplank bij Mia’s Restaurant & Lounge in Axel.

Wat moet je daarvoor doen?

 1. Like X by KA
 2. Like Mia’s
 3. Schrijf in een reactie onder dit bericht waarom jij dit graag zou winnen. Wees origineel!

Maandag 11 september om 22.00 uur maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

8 Reacties

 1. Done and Done 🙂 TE leuk en TE lekker

 2. Annelies Rouw zegt:

  Ik ben dol op cocktails 🍸🍹en tapas 🍖🍕🍗🥓 En kom graag bij Mia s , elk seizoen van het jaar! 🌷☀️🍂☃️
  🎉🎉

 3. Evelien Daelman zegt:

  Wat is er nu leuker om begin van de week 2 coctails met tappasplankje te winnen. Goed begin van de week toch. 🍸

 4. Marjolein doesburg zegt:

  Te leuke reactie. Ik wil deze actie graag cadeau doen aan twee vrienden van mij.Die niet of nooit weg kunnen samen. Dit zou top zijn.

 5. Eline zegt:

  Het is leuk en lekker! En ik was 7 september jarig dus zou een leuk verjaardagscadeautje zijn!

 6. Paula zegt:

  Quality time met Mn moeder onder t genot van de heeerlijkste cocktails in zvl! Omdat ze t verdiend ❣️

 7. Andrea Agterhuis zegt:

  Ik wil winnen!! We hebben al een paar keer (last minute, ja, ik weet inmiddels dat daar t probleem zit…) geprobeerd te reserveren bij Mia’s: vol!
  Door o.a. jouw posts ben ik ondertussen erg nieuwsgierig geworden. Hebben ze ook alcoholvrije cocktails?

  1. Ka hoor, heel veel keus in Virgin Cocktails

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: