fashion tv, film, theater

Pimps&Pearls sieraden

Ken je dat gevoel? Dat je op je werk aankomt. En je bent vergeten je ring of armband aan te doen? Ik zou er bijna voor terug naar huis rijden. Dan voel je je niet compleet, je mist het.

Wanneer ik ga werken of als ik uit ga, doe ik altijd mijn ring aan en een paar van mijn armbanden van Pimps&Pearls. Ik ben geen sieraden-liefhebber maar deze zijn grof en stoer. Dat vind ik dan juist weer wel heel mooi. Ken je de sieraden van Pimps&Pearls?

bak met armbanden Pimps&Pearls

Monique Mangal uit Roosendaal is in 2010  sieraden gaan ontwerpen om haar outfits wat op te pimpen. Met leer en steentjes etc. Vandaar de naam ‘Pimps&Pearls’. Haar collectie werd steeds meer uitgebreid. Zo heeft ze nu ook sjaals, tassen en ceintuurs. Monique laat zich inspireren door de natuur en gebruikt daarom uitsluitend pure materialen als leer, edelsteen, schelp en zijde. Ze heeft ook een mannen- en een kidslijn.

Zelf heb ik een aantal leren armbanden die je ook als ketting kunt dragen. Ik heb ze nu al jaren maar ze zijn nog steeds mooi. En ik heb een armband met steentjes en een leren polsbandje. De kleuren die Monique gebruikt zijn goed bij elkaar gekozen en passen bij het seizoen. Nu zijn er bijvoorbeeld veel groentinten, blauwsoorten en bordeaux verwerkt in de sieraden.

Als je van fijne kettinkjes houdt, is dit niks voor jou. Maar mag het allemaal wat stoerder en opvallender, kan dit ook iets voor jou zijn. Kijk maar eens op de site: Pimps&Pearls. Daar zie je de hele collectie. Het is supermooi, je bent gewaarschuwd!

Als je al bekend bent met de armbanden en kettingen van Monique, maar weet je niet goed hoe je hem moet omdoen en knopen etc, klik dan op deze link : videos, waarin je ziet hoe je de ketting op verschillende manieren kunt dragen.

TIP: Kijk a.s. zondag 10 september om 11.50 uur naar ‘RTL Life is Beautiful’ op RTL4. Monique is uitgenodigd bij Myrna Goossen.

img_4277

Allemaal kijken!

SUCCES MONIQUE!

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

2 Reacties

  1. Mooie sieraden. Wow! De leren armbanden die maak ik zelf 🙂 maar voor die ketting met de steen ga ik wel even voor naar de winkel. Die is echt cool 😀

  2. […] Lees het artikel over stoere sieraden […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: