Categorieën
fashion tv, film, theater

Pimps&Pearls sieraden

Ik houd niet van sieraden , behalve deze dan.

Ken je dat gevoel? Dat je op je werk aankomt. En je bent vergeten je ring of armband aan te doen? Ik zou er bijna voor terug naar huis rijden. Dan voel je je niet compleet, je mist het.

Wanneer ik ga werken of als ik uit ga, doe ik altijd mijn ring aan en een paar van mijn armbanden van Pimps&Pearls. Ik ben geen sieraden-liefhebber maar deze zijn grof en stoer. Dat vind ik dan juist weer wel heel mooi. Ken je de sieraden van Pimps&Pearls?

bak met armbanden Pimps&Pearls

Monique Mangal uit Roosendaal is in 2010  sieraden gaan ontwerpen om haar outfits wat op te pimpen. Met leer en steentjes etc. Vandaar de naam ‘Pimps&Pearls’. Haar collectie werd steeds meer uitgebreid. Zo heeft ze nu ook sjaals, tassen en ceintuurs. Monique laat zich inspireren door de natuur en gebruikt daarom uitsluitend pure materialen als leer, edelsteen, schelp en zijde. Ze heeft ook een mannen- en een kidslijn.

Zelf heb ik een aantal leren armbanden die je ook als ketting kunt dragen. Ik heb ze nu al jaren maar ze zijn nog steeds mooi. En ik heb een armband met steentjes en een leren polsbandje. De kleuren die Monique gebruikt zijn goed bij elkaar gekozen en passen bij het seizoen. Nu zijn er bijvoorbeeld veel groentinten, blauwsoorten en bordeaux verwerkt in de sieraden.

Als je van fijne kettinkjes houdt, is dit niks voor jou. Maar mag het allemaal wat stoerder en opvallender, kan dit ook iets voor jou zijn. Kijk maar eens op de site: Pimps&Pearls. Daar zie je de hele collectie. Het is supermooi, je bent gewaarschuwd!

Als je al bekend bent met de armbanden en kettingen van Monique, maar weet je niet goed hoe je hem moet omdoen en knopen etc, klik dan op deze link : videos, waarin je ziet hoe je de ketting op verschillende manieren kunt dragen.

TIP: Kijk a.s. zondag 10 september om 11.50 uur naar ‘RTL Life is Beautiful’ op RTL4. Monique is uitgenodigd bij Myrna Goossen.

img_4277

Allemaal kijken!

SUCCES MONIQUE!

 

2 reacties op “Pimps&Pearls sieraden”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: