Categorieën
beauty home&garden Lifestyle

Daar zit een luchtje aan.

Heerlijke home en body producten uit Nederland.

Ik ben nooit zo voor huis-geurtjes geweest. Wanneer ik in zo’n home-deco shop kwam en het rook er naar wierook of potpourri, dan werd ik onwel. Dit soort geuren, daar werd ik misselijk van. Daarom had ik nooit huisparfum in huis staan. Alleen af en toe verse bloemen.

img_5184

Maar twee jaar geleden leerde ik de parfums van JANZEN kennen en nu kan ik niet meer zonder. Dit mooie merk heeft een geurenlijn ontwikkeld voor home en body. Ze hebben de 6 geuren een kleur en een nummer gegeven. Grey 04, Black 22, Blue 33, Brown 51, Fuchsia 69 en Orange 77.

Het assortiment bestaat uit verschillende producten per geur.

Home

 • Parfum Kaarsen. – Sfeer en uitstraling die ontspannend werkt, onmisbaar in huis.
 • Fragrance Sticks. – Zinnenprikkelend in een decoratieve vorm.
 • Navulling Fragrance Sticks. – Beleef de geurensensatie van je parfum keer op keer.

Body

 • Shower Gel. – Een heerlijke gel die je huid en humeur een kick geeft.
 • Shower Foam. – Rijke, romige schuim voor onder de douche.
 • Deodorant Spray. – Onmisbaar voor een zelfverzekerd fris gevoel.
 • Body Scrub. – Een zuiver idee voor een satijnzachte huid.
 • Body Cream. – Een oplevende minikuur.
 • Handcrème. – Heerlijk om aan te brengen voor de dagelijkse verwennerij.
 • Bodyspray. – De ultieme opfrisser voor ieder moment van de dag.
 • Hand Wash. – Heerlijk voor je handen. Zacht en mooi.
 • Body Lotion. – Een extra boost waar iedere huid behoefte aan heeft.

De geuren zijn uniek en niet te vergelijken met andere parfummerken. Zwart, bruin en grijs zijn de wat stoerdere geuren. Fuchsia, oranje en blauw zijn iets vrouwelijker. Ik kan niet zeggen wat mijn favoriet is want ik had eerst black 22 als body scent en home geur. En in het voorjaar nam ik het frisse orange 77 voor in huis. Later vond ik brown 51 erg lekker en afgelopen zomer greep ik steeds vaker naar blue 33. Dus mijn smaak, mijn voorkeur verandert steeds. Ze zijn gewoon allemaal lekker!

Waar ik erg van gecharmeerd ben, zijn de plantaardige ingrediënten. Ze gebruiken kruiden, bloemen, fruit en andere natuurlijke bestanddelen. En er zitten geen parabenen (kunstmatige conserveermiddelen) in, geen minerale (chemische) oliën en geen siliconen (synthetische stoffen). Daarom ben ik erg voor de producten van JANZEN.

img_5205

JANZEN is een echt Hollands bedrijf. Daarom wilden ze het een écht Nederlandse naam geven. Vandaar de veel voorkomende naam Janzen. Met een Z i.p.v. een S. Zo zit het woord ‘zen’ in de naam verwerkt. De producten zorgen namelijk voor rust en ontspanning. Aldus eigenaar Gertjan Schot.

Het bedrijf is ontstaan in 2007. Toen verkochten ze alleen nog badlinnen en badkameraccessoires. In 2010 introduceerden ze hun geuren. En in 2011 was JANZEN uitgegroeid tot een mooi groot bedrijf met in totaal 700 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland.

Ze zijn kieskeurig wat betreft winkels. JANZEN ligt in de betere parfumerie en drogisterij zoals DA en in mooie Lifestyle winkels, waaronder Hotlegs Fashion & Lifestyle.

JANZEN is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe geuren en nieuwe producten. Zo zal nog dit jaar de collectie worden uitgebreid naar 8 parfums. En het is de bedoeling dat het concept eind 2018 bestaat uit 10 parfumlijnen. 5 parfums in de Black-line en 5 parfums in de White-line. Ik ben benieuwd!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de geuren van JANZEN? Kom ze ruiken of test ze op je huid. Deze zeer betaalbare Nederlandse parfumlijn is verkrijgbaar bij alle Hotlegswinkels. Ook leuk om cadeau te doen! Bijvoorbeeld deze giftset van Orange 77.

X Ka

Één reactie op “Daar zit een luchtje aan.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: