Categorieën
vakantie

Stad van de Maand.

TUI – Stad van de Maand november: Londen.

De Stad van de Maand november is Londen. London, is the place to be 🎵 ! Ben je daar ooit al eens geweest? Zelf ben ik er twee keer geweest. Een keer op schoolreis en later nog een keer met een vriendin. Het blijft een boeiende stad. Aan de ene kant de ouderwetse stijfheid en aan de andere kant de trendy buurten.

Londen, de stad van de zwarte taxi’s, de rode telefooncellen en de dubbeldekkers. Dé place to be in november en december. In die maanden is de stad compleet in kerstsfeer. Prachtig versierde straten. De gebouwen zijn mooi verlicht. De winkels hebben geweldig mooie etalages. Harrods spant de kroon. Daar komen mensen uit alle streken speciaal voor naar Londen.

harrods.jpg

Omdat het in deze periode zo leuk is om naar Londen te gaan, is het nu de Stad van de Maand november.

Loop ook eens langs Buckingham Palace. Zie hoe gedisciplineerd de ‘wisseling van de wacht’ gaat. En vergeet ook het Palace of Westminster niet. Dat is het parlementsgebouw waarin de Big Ben hangt. Er zijn genoeg bezienswaardigheden.

Hou je van shoppen? Dan zijn er leuke wijken zoals Soho en Shoreditch waarin je de leukste, hipste boetiekjes, boekwinkeltjes, restaurants en bars kunt vinden. Voor ieder wat wils.

Een groot voordeel van een stedentrip naar Londen is dat het maar een uurtje vliegen is. Je bent er zó. Als je in de maand november een trip naar Londen boekt, en je vliegt met KLM, krijg je van TUI:

  • €50 p/p korting.
  • Gratis parkeren op Schiphol op een bewaakte parkeerplaats
  • Gratis toegang tot Madame Tussauds, leuk!

Ik heb even gezocht naar een leuk hotel voor een goede prijs:

Novotel London West – 4 dagen: €189 p/p. Kinderen tot 15 jaar gratis (!) Dit fijne hotel heeft een goede ligging en staat bekend om z’n uitgebreide ontbijt.

Londen, je móet er een keer geweest zijn.

londen reuzenrat.jpg

Ga deze maand nog naar TUI Terneuzen en ontdek welke aanbieding ze nóg voor je hebben.

∗∗∗ TUI Terneuzen is het beste reisbureau van Nederland 2017! ∗∗∗

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: