Categorieën
fashion Lifestyle

Figuurtje!

Waar moet je op letten bij een A-figuur (het zgn peertje)?

 

img_4229
Diana van DI-NN

logo di-nn

            Figuurtje!

 

         We hebben allemaal een andere lichaamsbouw. Niemand is gelijk. Het goed leren kijken naar je eigen lichaam is daarom van groot belang.

Het eigen lichaam als uitgangspunt nemen en daar bewust mee omgaan, is niet altijd zo eenvoudig. We doen onszelf echter te kort als we niet kiezen voor datgene wat in overeenstemming is met onze natuurlijke karakteristieken en bouw. En óók als we niet trachten met meer evenwicht in onze lichaamsverhoudingen te brengen.

A figuur tekening

Zo heeft een A-type smalle schouders. De verhoudingen van het lichaam zijn optimaal als de schouders iets breder zijn dan de heupen. Zijn jouw schouders wat smaller, dan kan dit optisch met kleding worden gecompenseerd. Zodat het totale beeld toch in evenwicht is.

Het gaat daarbij om voldoende breedte-werking ‘bij’ de schouders, en niet ‘op’ de schouders. De aandacht dient niet naar de schouders te gaan want dan komt het accent juist op datgene waar te weinig is. Enkel de suggestie van breedte moet worden gewekt.

A figuur foto

Ga eens in een topje en legging voor de spiegel staan. En kijk eens goed naar je eigen lichaam. Je silhouet geeft je sterke punten aan. Ga proberen om deze sterke kenmerken naar voor te halen door je kleding zó te kiezen dat deze op je pluspunten gaat werken.

Je zult zien dat het je zelfvertrouwen een boost geeft. Als jij je lekker voelt in je kleding, straal je dat ook uit.

Diana, kleur- stijl- en imago advies.

Di-NN.com

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: