food&drinks Lifestyle uitgaan

Cocktail van de Maand.

Met dit gure, koude en natte weer ging ik toch naar Mia’s voor de Cocktail van de Maand. De laatste cocktail van dit jaar. Wat is het daar toch gezellig. En lekker warm. Ik was benieuwd welk drankje ik deze keer zou krijgen.

Het had gesneeuwd en de sneeuw was aan het smelten. De blubberige sneeuwpap vroor ’s avonds weer terug aan. Lévensgevaarlijk! Dus met gevaar voor eigen leven schuifelde ik naar Mia’s Restaurant & Lounge. Lekker eerst even opwarmen in de binnenlounge en dan aan de cocktail.

Het is een bijzondere editie want kerst staat voor de deur. En donderdag, vandaag dus, is het kerstmarkt in Axel. De drukste en meest bezochte kerstmarkt van Zeeuws-Vlaanderen. Dat vraagt om een speciaal drankje. En dat is het ook. Vorige keer schreef ik over de Creme Brulee Cocktail. Die moet je écht eens proberen. Zooo lekker! Maar nu deze… ik ben fan. Hij is héérlijk! Ik heb er twee gedronken.

Hips!

Cocktail van de maand December:

img_5983

Xmas Cocktail

  • 50 ml cranberrysap
  • 20 ml grapefruitsiroop
  • 20 ml rozemarijnsiroop
  • ijs
  • eiwit van 1 ei
  • goed shaken
  • inschenken in coupe
  • optoppen met cava
  • takje gebrande rozemarijn er op

Dat is de overheerlijke Xmas Cocktail van Mia’s Restaurant & Lounge

PROOST!

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: