Categorieën
fashion Lifestyle

Koopjes!

Leuk! Allemaal koopjessss!

Het is toch verschrikkelijk om in een modezaak te werken, hè. Dan zit je hele dagen tussen die mooie kleding. En dan heb je net tegen jezelf gezegd: ‘Ik koop niks meer, ik heb genoeg’. Maar dan ga je nog eens door de rekken en dan word je zóóó hebberig.

Maar er zijn ook nog zo veel leuke dingen. Voor een prikkie. Je kunt altijd nog wel een lekker vest of een leuke legging gebruiken toch? En er hangt vaak nog wel iets waarvan je denkt: “Als ie er in de 50% nog hangt, is ie van mij”.

Zo had ik afgelopen maandag weer een zwak moment. En ik heb er aan toe gegeven. Ik ben aan het passen geslagen en kon maar weer eens niet kiezen. Kijk je mee?

img_6182

Dit jurkje of tuniek (Transfer) zie ik al langer zitten. Hij is mooi van kleur en goed van model. Het is met 3/4 mouw dus lekker door te dragen in de zomer. En zo’n lekker oversized vest (In Shape) er over, heerlijk. De donkergroene legging (Summum Woman) is in lederlook en heeft een fluwelen striping aan de zijkant van je been. De tas (Suri Frey) is er in verschillende maten en kleuren.

img_6190

Dit is toch ook een supercombi? De blauwe jogpant met zilveren striping (Maryley) zit zo comfy. Daarop een mooi grijs t-shirt met blauwe tattoo-achtige print (Expresso) en eroverheen weer zo’n heerlijk blauw vest (Transfer) en een wollen sjaal (Yaya). Ook zijn er nog gave schoenen in de sale. Deze blauwe suède sneakers (Tango) met witte zool hebben heel brede veters, leuk!

img_6202

O, wat hou ik van deze stijl. De roze tutbloes met zwart kanten kraag en fluwelen strikje (Aaiko) wordt leuk in combinatie met een stoere, afgewassen zwarte jeans (Maryley). En de jaren ’80 trui (Expresso) is lachen en chique tegelijk. Ook geinig zijn de luipaard loafers gemaakt van pony hair (Tango). Dit soort schoenen ga je komende zomer veel zien. Ze zijn er ook in het zwart.

Alles is nu met 60% korting (vanaf twee stuks). Echte koopjes dus. En er is nog zóveel leuks! Voor welke combi zou jij gaan? Ik heb mijn keus al gemaakt… Denk ik…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: