Categorieën
fashion Lifestyle

Draagbare pakken.

Draagbare pakken. Sportief en klassiek tegelijk.

Ik ben er altijd dol op geweest. Mannenpakken voor vrouwen. Lekker draagbare blazer plus broek om netjes voor de dag te komen. De ene keer klassiek, de andere keer sportief.

De pantalon en de blazer wordt weer belangrijk in de mode. Het is een aantal jaar minder te zien geweest in de winkels maar ze zijn weer terug. Gelukkig. Met name sportieve pakken spreken me erg aan. Zeker met een leuke sneaker er onder. Dit stijltje draag je naar kantoor, naar de kroeg of tijdens een dagje stad. Het draagt makkelijk en ziet er leuk uit.

Ook kun je het jasje gewoon dragen op een goede jeans of een witte broek bijvoorbeeld. En de broek combineer je met wit overhemd of leuk t-shirt of sweater. Zo moeilijk is het allemaal niet. Met een pak kun je oneindig combineren.

We hebben al veel nieuwe collectie binnen in de winkel. Hier laat ik er een paar combinaties zien. Ter inspiratie.

img_6298

Deze sportieve outfit is van Penn&Ink New York . Een donkergrijze blazer met bijbehorende jogpant. Allebei in travelkwaliteit. Deze stof kreukt niet, verkleurt niet, krimpt niet, is makkelijk te wassen en zó weer droog. Heerlijk om in te reizen of om mee te nemen op vakantie. De beige sneakers zijn van VIA VAI.

img_6288

Deze combi is van Expresso. Het pak is in blauw met een klein wit stipje en een oranje voering. Het bloesje is wit-blauw gestreept. Print-op-print is ín. Ik ben fan. Dit pak is zeer geschikt als zakenpak: doe er een chique blouse onder en een mooie pump. Zo kun je klanten ontvangen of een presentatie geven. De witte sneakers hebben een dikke zool en zijn van VIA VAI.

img_6318

Weer eens wat anders. Het military pak zit heerlijk. Het is donkerblauw met een limegroene striping. De printtop van Geisha was net binnen en ik vond ‘m meteen leuk. Het pak is van Summum Woman. De luipaardprint loafers zijn van VIA VAI.

img_6312

Nog zo’n sportief pak. Deze is gemaakt van lekkere stretch stof. De broek heeft knopen en een koord in de band. Het truitje eronder is gehaakt en heeft een pofmouwtje. De kleuren zijn donkerblauw met offwhite en het is allemaal van Geisha. De sneakers zijn van VIA VAI.

Een pak, iets voor jou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: