fashion Lifestyle

Schoenentrends spring/summer 2018.

Er gaat best wat veranderen op mode-gebied. Naast de rechte lijnen van de Scandinavische mode van afgelopen jaren, zien we ook veel vrouwelijke trends terug komen. De taille wordt belangrijk en dat zie je in jurken en bij hoge broeken. De ceintuur wordt een must-have. En daar hoort natuurlijk ook een andere schoen bij.

Omoda badslippers

Welke schoenen gaan we dragen aankomende zomer? Zelf ben ik gek op de badslipper waarover ik al schreef in deze blog. Vooral door de sport-invloeden die je nog steeds veel ziet. Denk aan de streep aan de zijkant van broeken en jasjes.

Omoda heels gold

Maar ook zie ik de hak wel weer zitten voor een avondje uit. Voor een wat eleganter beeld. Dit is wat Omoda zegt over de nieuwe schoenentrends voor lente/zomer 2018. (Klik op de link om te zien wat er bij Omoda binnenkomt voor de zomer.)

 

omoda logo

logo omoda

 

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: