Schoenentrends spring/summer 2018.

Er gaat best wat veranderen op mode-gebied. Naast de rechte lijnen van de Scandinavische mode van afgelopen jaren, zien we ook veel vrouwelijke trends terug komen. De taille wordt belangrijk en dat zie je in jurken en bij hoge broeken. De ceintuur wordt een must-have. En daar hoort natuurlijk ook een andere schoen bij.

Omoda badslippers

Welke schoenen gaan we dragen aankomende zomer? Zelf ben ik gek op de badslipper waarover ik al schreef in deze blog. Vooral door de sport-invloeden die je nog steeds veel ziet. Denk aan de streep aan de zijkant van broeken en jasjes.

Omoda heels gold

Maar ook zie ik de hak wel weer zitten voor een avondje uit. Voor een wat eleganter beeld. Dit is wat Omoda zegt over de nieuwe schoenentrends voor lente/zomer 2018. (Klik op de link om te zien wat er bij Omoda binnenkomt voor de zomer.)

 

omoda logo

logo omoda

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.