Categorieën
beauty Lifestyle win-actie

WINactie: facelift uit een flesje.

Dit serum werkt écht. En je kunt ‘m winnen!

Een tijd geleden mocht ik het nieuwe serum van Olaz, mijn favoriete beautymerk, uitproberen. Hier mijn review.

Ouder worden doen we allemaal. En lijntjes, rimpeltjes en vreemde plekjes horen daar nu eenmaal bij. Toch kun je het ouder worden van de huid een beetje vertragen door jezelf goed te verzorgen. Op die manier worden we mooi oud. En wie wil dat nu niet?

 

Ik deed op de superleuke site GoFifty mee aan een winactie. Je kon een serum van Olaz winnen. Ik ben fan van Olaz, ik gebruik dit merk al jaren. Olaz is mijn huismerk. Dus ik deed mee aan de winactie. Na een poosje lag het mooie cadeau in de bus.

img_7557

Zuunige Zeeuw dat ik ben. Ik heb eerst m’n andere potjes crème opgemaakt voordat ik met dit nieuwe smeersel begon. Een maand geleden ben ik gestart met het gebruiken van het wondermiddel.

img_7272

Dit serum van Olaz belooft ons het volgende:

Olaz Regenerist Advanced Anti-Aging.

« STEVIGERE HUID MET ONS MEEST GECONCENTREERDE SERUM »

VOORDELEN

  • Zichtbare versteviging voor gezicht, hals en decolleté
  • Hydrateert om de elasticiteit te verbeteren en maakt de huid strakker voor een gelifte look
  • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Exfolieert, egaliseert, zorgt voor een stralende huid

ZO WERKT HET

Ultralichte formule die de huid voller maakt, versterkt met geavanceerd aminopeptidecomplex 2, herstelt de cellen van het huidoppervlak terwijl de anti-verouderingsbestanddelen 10 lagen diep in het huidoppervlak doordringen.

×××

img_7281

 

Een serum is niet iets wat je snel in huis haalt voor de dagelijkse verzorging van je gezicht en hals. De meesten houden het bij een goede dagcrème en een nachtcrème. Toch is juist dit bijna-medicinaal spulletje heel effectief. Het trekt dieper in de huid waardoor het niet alleen het oppervlak behandelt zoals andere crèmes. Het serum van Olaz verstevigt ook de onderste lagen van huid. Dat geeft een beter en langduriger effect.

Het zou de huid 10 jaar jonger doen lijken. En dat al na vijf dagen! Dit serum van Olaz zit vol met voedende ingrediënten waardoor de huid gezonder, voller en strakker wordt. Zij van Olaz zijn er zelf euforisch over, deze nieuwe anti-aging formule.

img_7913

Ik heb het serum nu vier weken iedere avond en iedere ochtend aangebracht op een schone huid. En ik ben verkocht! Het is heerlijk spul! Ik heb écht het idee dat mijn gezicht er egaler en jonger uit ziet. Dit is iets dat je moet proberen! Het resultaat na één week is al verbluffend goed.

 

Nu ben ik zó onder de indruk van dit serum van Olaz, dat ik dit wondermiddel niet alleen voor mezelf wil houden. Ik ga er eentje weggeven. Maar je moet er wel wat voor over hebben.

img_7277

Wat moet je doen om een flesje OLAZ REGENERIST 3 ZONE SUPERFIRMING SERUM twv €34,99 te winnen?

  1. Like en deel dit bericht op Facebook.
  2. Een leuk comment en/of vriendinnen taggen is leuk.
  3. Like de Facebook pagina van GoFifty.

Volgende week donderdag maak ik de winnaar bekend. Succes!

 

X. Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d