Categorieën
Lifestyle muziek uitgaan

Festival de Ballade.

Festival de Ballade wordt een feest!

Voor de tweede keer wordt Festival de Ballade georganiseerd in Terneuzen. In het weekend 6 t/m 8 juli staat het Kopje van Kanada weer vol met meezingende, dansende, zwaaiende en lachende mensen.

De line up liegt er niet om deze keer. Op vrijdag begint het al meteen goed. Sterker nog, Kraantje Pappie complimenteerde de organisatie voor zo’n mooie line up. En als ik heel eerlijk ben, vind ik de vrijdag de leukste dag qua artiesten. Kijk maar mee.

VRIJDAG 6 JULI

  • 19.00 uur: The Bright (tent)
  • 20.00 uur: Maan (hoofdpodium)
  • 20.40 uur: De Hobbyisten (tent)
  • 21.30 uur: Edwin Evers Band (hoofdpodium)
  • 23.00 uur: Rowen Clark (tent)
  • 24.00 uur: Kraantje Pappie (hoofdpodium)

 

The Bright

TheBright. Zij wonnen de prijs ‘De Zeeuwse Belofte’ in 2017.

 

 

Maan

Maan. Maan van Steenwinkel, geboren op 10 februari 1997 in Utrecht. Zij won ‘The Voice Of Holland’ in 2016. Sindsdien is deze mooie zangeres niet meer weg te denken van het podium en de televisie. Wie kent haar nu niet?

 

De Hobbyisten

De Hobbyisten. De steeds bekender wordende hip hoppers uit Vlissingen.

 

 

Edwin Evers band

Edwin Evers Band. Edwin Evers, geboren op 9 mei 1971 in Hardenberg. Presentator, zanger en drummer. Bekend als radio dj bij 3FM en 538. En zeer populair door zijn imitaties van o.a. Frank en Ronald de Boer (“Heeeee Eversss!”) Johan Cruijff, Willibrord Frequin en Peter R. de Vries. Evers stopt eind 2018 bij de radio om zich volledig te kunnen bezig houden met muziek maken.

 

Fragment Edwin Evers Band bij 538

Edwin Evers treedt op in het land met zijn band, de beste muzikanten van Nederland. Zij spelen bekende nummers uit de jaren 70, 80 en 90. Ze zijn retegoed en het wordt gegarandeerd een feest.

 

Rowen Clark

 

Rowen Clark. Rowen Ulverling, de Terneuzenaar die nu in Rotterdam woont. Hij is intussen een bekende en veelgevraagde dj. Hopelijk ben je wat opgewarmd want stilstaan lukt niet bij de heerlijke klanken van zijn house en techno beats.

 

 

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie. Deze Rotterdammer werd geboren op 1 juli 1986. Zijn echte naam is Alex van Zouwen. Hoe hij aan zijn artiestennaam komt, is me een raadsel. Maar het klinkt wel lekker. Hij is tv presentator en zanger. Ik vind zijn manier van rappen erg leuk. Hij is sowieso leuk.

Kraantje Pappie is een sympathieke, leuke gast die zich inzet voor STOP PESTEN NU. Hij is een van de weinige artiesten die normaal blijft doen, weinig eisen heeft en gewoon graag mensen blij maakt met zijn muziek. Een goeie gozer dus.

Kraantje Pappie, jij mag het feest op vrijdag afsluiten.

Kaarten zijn te bestellen op Festival De Ballade voor €26,50. De temperatuur blijft goed en het gaat gegarandeerd een feest worden. Zorg dat je er vrijdag bij bent op

Logo Festival De Ballade

X Ka.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: