Categorieën
fashion Lifestyle

Ik kon het niet laten.

Koopjes, koopjes en nog eens koopjes!

De vakantie is voor mij weeral voorbij. Het zijn drie heerlijke weken geweest. Met mooi weer en leuke uitstapjes. En nu is het weer back to normal. Gewoon weer werken.

Maar ja, dan zit ik weer met m’n neus tussen al die kleding. En ik kan me best inhouden maar er hangt toch nog wel heel veel leuks. En vanaf vandaag 02-08-18 krijg je bij drie stuks 70% korting. Dus je snapt, ik deed nog een rondje vandaag.

img_9339

Dit is toch gewoon hartstikke leuk? De Yaya broek heb ik al, maar is nog steeds te koop in de winkel. Hij zit tot hoog in de taille en met de ceintuur snoer je de broek aan. Heel erg eighties. Daarop een cognackleurig T-shirt met tijgerprint. Die kan ik toch niet laten hangen? Deze kleur is super trendy, ook in de winter.

img_9340

Een rechte pijp is vernieuwend. Na jarenlang smalle broeken gezien te hebben, komen steeds meer de rechte en wijde pijpen in. Dat vind ik natuurlijk helemaal leuk. Deze dunne zomerdenim zit geweldig. Daarop neem ik de mooie witte off-shoulder blouse in crispy cotton van Penn&Ink N.Y.. Door de letters aan de zijkant wordt ie wat stoerder. Helemaal mijn ding. Ik snap niet dan deze twee items nog in de winkel hangen.

img_9341

Sportinvloeden zien we veel in de mode. Ook voor komende winter hangen ze weer volop in de winkels. Dus als je slim bent, scoor je er nog een met korting. Daarop kun je zo’n beetje alles dragen. Een blouse, sweater, jasje. Met dit warme weer kan ik nog wel een extra T-shirt gebruiken. Deze grijze met roze letters is van Penn&Ink N.Y..

img_9344

Tja, en als we dan toch bezig zijn. Mijn witte gympen zijn aan vervanging toe. We hebben best nog heel wat keuze in schoenen, zoals bijvoorbeeld deze, met 70% korting.

img_9342

Ik kan er niet tegen dat deze gave tas er nog steeds hangt. Waarom wil niemand ‘m? Hij is zo leuk als strandtas, weekendtas of gewoon kleuraccent. Er is ook nog een sjaal in deze kleur. Als jij ‘m niet neemt, pik ik hem in hoor!

Kom lekker koopjes shoppen bij Hotlegs Fashion & Lifestyle.

Tot ziens!

X Ka.

3 reacties op “Ik kon het niet laten.”

Jammer dat ik op vakantie ben….hahaha of misschien juist beter….maar daar nog net voor het witte shirt met de tijger er op gekocht en nog een shirt, topje en broek.
Maar die witte blouse van Penn en Ink was er in Hulst niet meer, jammerrrr !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: