Categorieën
fashion Lifestyle

Modetrend: glans en glitters

Je mag “schitteren” deze winter!

Nu het met de economie weer helemaal goed gaat, komen in de mode wat veranderingen. Je mag weer opvallen. Met felle kleuren, opvallende materialen, glans en glitters. Veel zilver en goud wordt verwerkt in kledingstukken. Ook glanzende stoffen zoals fluweel wordt gebruikt voor verschillende looks. Het geeft je outfit een luxe uitstraling.

Het heeft iets weg van de jaren ’70, al dat fluweel. En het zilver en goud doet me denken aan de 80er jaren, waarin luxe en kitsch erg in was. Ook bij ons in de winkel kom je deze trends tegen. Ik heb een paar kledingstukken als voorbeeld neergelegd.

 

img_9987

Deze geruite camelkleurige broek heeft een gouden glitterbies aan de zijkant. De gebreide top is goudglitter met zwart gestreept. Allebei Expresso.

 

 

 

img_9990

O, wat vind ik dit toch een gaaf shirt. Door het fluweel krijgt de kleur goud nog een extra gloed. In de sjaal zit ook een mooie goudglitter. Deze twee items zijn van Expresso.

 

img_9992

De glanzende blouse met bloemenprint heeft een glitterrandje aan de boorden. De jogpant heeft een glitterbies aan de zijkant. Bloemen, strepen en glitters, je mag alles combineren met elkaar. Deze set is van TRAMONTANA.

 

img_9993

Dit fluwelen westernjack is voor durfals! Voor mensen die lef hebben op het gebied van mode. Erg leuk, dit groene fluwelen jasje van TRAMONTANA.

 

img_0008

Ook hier veel glans en glitters. Het groene glittershirt is erg leuk op jeans maar ook op deze lederlook pant met groene glitterbies van Aaiko. En ik ben helemaal weg van de grijze oversized sweater met groene neonprint. Shirt en sweater van Summum Woman.

 

img_9999

Deze sweater is sportief en glamorous tegelijk. Met deze blauwe sweater steel je de show in the gym of op school. De glittertrui is van Aaiko.

 

img_9997

Voor een sjiek diner of een leuk feestje. Deze zwarte jurk met zilveren glitterdraad is van het Franse merk La Feé Marabouteé.

 

img_0011

Over-de-top t-shirts, het mag! Neon logo, gouden tijgerkop met studs en daaronder drie gouden sterren. Leuk onder een blazer en op een stoere broek. Dit t-shirt is er ook in het wit en is van TRAMONTANA.

 

img_0005

Deze fijn gebreide truien van Summum Woman hebben allemaal een glitterbiesje. Zodat je schittert op een avondje uit of gewoon op kantoor. Een mooie kwaliteit met een luxe uitstraling. Welke zou jij kiezen?

 

X Ka.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: