Categorieën
Lifestyle review

Mijn eigen bierviltjes

Ik ontwierp mijn eigen bierviltjes, leuk!

Vrijdag geeft mijn dochter Evi een feest voor haar verjaardag. Een disco party in een leuk zaaltje. We willen haar en haar vrienden een onvergetelijke avond geven. Er komt een d.j.. Er is onbeperkt limonade en chips en er worden snacks gebakken. En ik wil natuurlijk originele versieringen.

Mailtje Nu kreeg ik een paar weken geleden een mailtje van Studentendrukwerk.nl met de vraag of ik geïnteresseerd was in een samenwerking. Zij doen heel veel drukwerk voor studenten, vandaar de naam. Ze printen scripties, boeken, verslagen, samenvattingen, eindwerken, fotoboeken en nog veel meer. Voor een laag studententarief, en da’s niet verkeerd voor onze studerende zoons en dochters.

Bierviltjes Op Studentendrukwerk.nl kun je ook van alles laten (be)drukken waaronder flyers, posters, stickers en t-shirts. Maar waar ik nu zelf helemaal enthousiast van werd zijn de bierviltjes die ik samen met Evi kon ontwerpen.

bijvoorbeeld zo iets

Ontwerpen Op de site van Studentendrukwerk is een heel makkelijk programma waarop je je eigen bierviltjes kunt ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en prints. Je kunt er je eigen logo op zetten. Of een foto. Zelf heb ik voor dat laatste gekozen. Een grappige foto van Evi. Zelf heeft ze nog leuke vormen en tekeningetjes toegevoegd. Er is heel veel mogelijk op de site. Allerlei achtergronden, lettertypes, vormen, kleuren en decoraties.

Party De disco party kan nu echt niet meer stuk met deze leuke gadgets. Hoe uniek is het maar niet om je eigen bierviltje te hebben? Ze zijn bijna te mooi om echt te gebruiken.

Ik heb er 50 besteld en ze waren al binnen een paar dagen binnen. Deze zijn het geworden:

Zijn ze niet geweldig?

50e verjaardag Ze zijn natuurlijk ook heel leuk om te ontwerpen voor je 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest. Of voor een bruiloft. Een Sweet 16 party. Een baby shower of gender reveal. Of voor een feestje van je sportclub of vereniging.

Zakelijk Ook zakelijk is dit een leuk idee voor bijvoorbeeld een (her)opening of receptie. Het logo van je bedrijf kun je mooi laten printen op een rond of vierkant bierviltje. Zelfs de achterkant kun je laten bedrukken met foto of welke boodschap dan ook.

Succes Ons feestje zal een echt succes worden. De d.j. draait de nieuwste nummers en geeft een laser show. Met allerlei slingers, ballonnen, neon versiering en voor iedereen vingerlampjes zal de ruimte er uit zien als een echte discotheek. En we maken de blits met onze originele bierviltjes.

Goedkoop en snel Je eigen bierviltjes ontwerpen is ontzettend leuk om te doen. Studentendrukwerk is snel en goedkoop. Daar staan ze bekend om. Neem maar eens kijkje op de site. En mocht je inderdaad zelf je bierviltje ontworpen hebben, laat je ‘m dan eens zien? Vind ik leuk. En ik denk alle lezers ook.

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: