Categorieën
bloggen fashion Lifestyle

Ben nu al zenuwachtig

Kom naar mijn presentatie over “Mode voor de 40+vrouw”

Binnenkort geef ik een presentatie. Ik ga vertellen over wat ons – vrouwen van 40plus – bezighoudt. Het wordt een gezellige avond. En je bent van harte welkom.

Waarover dan? Een paar maanden geleden werd ik gevraagd om een lezing te geven. Of een presentatie. ‘Een presentatie? Waarover dan?’ vroeg ik. “Nou gewoon, over je blog. Je schrijft zo leuk. Wil je niet eens iets komen vertellen over je blog? Over mode, of wat je maar wil vertellen.” ‘Ehh, waar moet ik het dan in hemelsnaam over hebben?’ dacht ik.

Dat durf ik niet! Daar heb ik dus eerst een poosje over moeten nadenken. Ik heb toch niks te vertellen? ‘Hoezo zou ik niks te vertellen hebben? Iedere week schrijf ik een verhaaltje, een artikel. Dan is er blijkbaar genoeg stof om over te praten, te kletsen, te ouwehoeren, te discussiëren. Maar een presentatie, spreken voor een zaal met mensen. Da’s niks voor mij. Dat durf ik helemaal niet.’

Zenuwachtig En toch zei ik JA. Ook al praat ik niet graag voor een groep. Spreken in het openbaar is geleden van de laatste spreekbeurt op school. En dat was in de prehistorie. En nu hou ik dus weer een spreekbeurt. Maar dan gezellig. Voor een zaal met vrouwen zoals jij. Het is voor mij reuzespannend. Ben best wel zenuwachtig. Maar ik weet dat het heel leuk gaat worden.

inschenken bubbels
(foto: photopin)

Axel Het vindt plaats in de nieuwe zaak van De Schaap & Falkenstein Optiek in Axel. Deze brillenwinkel is verhuisd naar een mooi nieuw gebouw. In dat pand is niet alleen plek voor de allernieuwste brillenmode. Er is ook ruimte voor seminars, workshops, lezingen en cursussen. Er is een kunstgalerie en een mooie expositieruimte.

Zweetsnor Op het internet heb ik van allerlei tips gevonden voor “spreken in het openbaar”. Maar als ik me te veel laat beïnvloeden wordt het zo ingestudeerd. Ik wil liever lekker mezelf blijven. Gewoon, hakkelend en zwetend mijn verhaal vertellen. Want stotteren en zweetsnor gebeuren toch wel. En op zich is dat geen ramp, ben ook maar een mens.

Presentatie Ik heb een presentatie in elkaar geflanst waarin verschillende onderwerpen aan de orde komen. Even in het kort waar mijn presentatie over zal gaan:

Onderwerpen Ten eerste vertel ik over mijn blog. Daarna over ons, wij, vrouwen van boven de veertig. Dingen die je allemaal zult herkennen. Ook praat ik over ouder worden en de overgang. Vervolgens laat ik de verschillende lichaamstypes zien en geef ik tips over how to dress. En natuurlijk komen er nog veel meer leuke onderwerpen aan bod.

Titia Miedema
Titia van Henau-eyewear

Welke bril past bij jou? Na mijn presentatie komt Titia Miedema van het zeer trendy brillenmerk Henau eyewear vertellen over gezichtsvormen. En welke bril bij jouw gezicht past. Ik zou inderdaad wel eens willen weten welke bril het beste past op mijn hoofd. En of ik dan wel de goede keuze heb gemaakt met mijn Lee Towers bril. Weet jij al welk model bril het beste bij jouw gezicht past?

Inspirerend en gezellig Kortom, het wordt een boeiende presentatie-avond. En vast en zeker super gezellig. Een avond vol humor, inspirerende inzichten en leuke feitjes. Alles over en voor jou, de vrouw van 40 plus. Ik hoop dat je er bij bent op vrijdag de 13e (!) om 19.00 uur.

Boek nu je gratis ticket via deze link.

Modepresentatie

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: