Categorieën
fashion Lifestyle

Wilde dieren

Steeds meer wilde dieren te zien

Je ziet nu beelden op tv van wilde dieren die woonwijken binnenwandelen. Of door de stad struinen. Eindelijk durven ze daar eens te komen. Want tja, mensen zijn er bijna niet te zien, tijdens de Corona lock down.

Ook waar ik woon, zie ik regelmatig een hertje voorbij sprinten. Het is zó leuk dat de natuur nu iets dichterbij durft te komen. En hoe snel dat hun gedrag verandert. Eigenlijk moeten we daar van genieten.

In de polder waar ik woon, is het wel héél zot. Daar worden zelfs zebra’s, luipaarden en giraffen gespot. Het moet niet gekker worden! De temperaturen zijn zo aangenaam dat zelfs deze, van oorsprong Afrikaanse, dieren zich thuis voelen.

Ik heb er een paar op de foto kunnen zetten. Het viel niet mee want ze zijn best schuw. Voor sommige foto’s heb ik echt uren in het gras achter een bosje gezeten.

Penn&Ink zebra
Een zebra liep aan de schors van een appelboom te knagen.

Deze outfit is van Penn&Ink N.Y.. Het lijkt een jumpsuit maar dat is het niet. Het is een broek en een top. Beide in travel kwaliteit. De top heeft een kapmouwtje en een v-hals. De broek heeft een wijde pijp en een strop in de taille. De blazer is ook van travel kwaliteit. Hij zit zo heerlijk, dat je ‘m makkelijk een hele dag aan kunt houden. De espadrilles zijn van ViaVai. Ze zijn in zebraprint, hebben een goed voetbed en een verhoogde hak.

Summum slangenbroek
Ook de slang is gesignaleerd in de Zeeuwse bossen.

Deze slangenbroek is Van Summum Woman. Hij zit heerlijk want hij is heel stretchy en heeft een boord met strop in de taille. Hier combineer ik het met een zwart linnen T-shirt van In Wear. En de mooie blazer van YAYA. De western boots in taupe kleurige suède en zijn van ViaVai.

Geisha luipaard rok
Dit luipaard had niets in de gaten en liep aan de bloesems te ruiken.

De rok van Geisha heeft een mooie print met kleuren die in elkaar overlopen, van wit naar grijs naar groen. Daarboven draag ik een lichtgroen T-shirt met tekst, korte mouwen en een ronde hals. En een leuk groen jasje met rits en strop in de taille. Beide van YAYA. De witte chunky sneakers zijn van ViaVai.

10DAYS piranha broek
In de sloten en de kreek zien we zelfs exotische vissen. Hier de piranha.

De comfortabele jogpant heeft een leuke vissenprint. Het is (bijna) wit met donkerblauwe piranha’s er op. Daarboven draag ik het donkerblauwe T-shirt met driekwart mouwen en ronde hals. En de mooie witte blazer in linnen met tricot mouwen. Alle drie van 10DAYS. In de sneakers van ViaVai zit ook een dierenprint verwerkt.

Geisha jaguar blouse
Deze jaguar kwam enigszins bedreigend over. Maar omdat we haar geen kwaad deden, liep ze toch gewoon verder.

De lichtbeige blouse met print van Geisha heeft een leuke ronde hals met veters en kwastjes er aan. Het heeft pofmouwen en een elastiek in de band zodat het bloest. De ecru kleurige linnen broek is van Summum Woman. Het heeft een flare pijp en een hoge taille. Zelf ben ik dol op dit soort broeken. De mooie sandaal met plateauzool is van ViaVai in cognac kleurig leer.

Zo zie je maar. Wilde dieren hebben het prima naar hun zin in de Zeeuwse polders, dorpen en steden. Wees altijd rustig en vriendelijk en geef ze de ruimte. Dan doen ze jou ook niks.

Ben jij ook al een wild dier tegen gekomen?

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: