Categorieën
fashion Lifestyle

Nog meer dieren

Nóg meer dierenprintjes. Gewoon, omdat het mag.

We kunnen voorlopig toch niet naar de dierentuin dus halen we die beesten maar naar hier. Hier volgen een paar diervriendelijke outfits.

Na de blog Wilde dieren was ik eigenlijk nog niet uitgepraat over dierenprintjes. Deze foto’s lagen ook nog op de plank. Nou ja, op m’n telefoon dan. Er is nou eenmaal zoveel leuks in animalprints. Ik wou je er nog een paar laten zien.

In Wear jurk
In Wear jurk

De mooie lange jurk van In Wear is roestkleurig met een zwarte tijgerprint. Het heeft een ronde hals, is mouwloos en heeft een elastische taille met strop. Door de split op je linkerbeen, kun je toch je bruine benen laten zien. Het leuke spijkerjasje is van Tramontana. Het heeft een mooie wassing en draagt heerlijk door de stretch die er in zit. Een leuk detail is dat in de omslag van de mouwen oranje/wit/blauwe randen zitten.

Tramontana rok
Tramontana rok

Deze tricot rok van Tramontana zit heerlijk. Door de stof en en elastieken band in de taille, is dit een zeer comfortabel kledingstuk. De lange rok heeft een mooie giraf-print in beige met zwart. Ook verkrijgbaar in olijfgroen met zwart. Daarboven zie je een linnen T-shirt met V-hals en korte mouw. En het stoere safari-jasje in dezelfde “dusty oker” kleur van YAYA. Met de sjaal stijl je het helemaal af. Het is in dezelfde print als de rok en dus natuurlijk ook van Tramontana.

In Wear pak
In Wear pak

Zoals je misschien wel al weet, ben ik dol op pakken. Ook dit is zo’n mooi voorbeeld. De nonchalante pantalon met strop in de taille en iets te korte pijp is superleuk. De bijbehorende koffiekleurige blazer is natuurlijk ook leuk te combineren met jeans of wit bijvoorbeeld. De prachtige blouse is lichtbeige met zwarte tijgerprint. Het heeft een V-hals met veters. De pofmouwen zijn zo mooi, het is eigenlijk zonde om ze weg te steken. Alles van In Wear.

Tramontana jurk
Tramontana jurk

Een kleurige combinatie van tijger- en zebraprint maakt dit de ideale zomerjurk. Het heeft een V-hals, driekwart mouwen en een elastiek in de taille. Het kaki jeansjasje is superleuk bij deze jurk maar natuurlijk ook op heel veel andere kledingstukken. Het heeft een vlechtwerk en rafeltjes aan de onderkant en aan de mouwen. Allebei van Tramontana.

Pimps&Pearls ketting
Pimps&Pearls ketting/ceintuur

De smalle strikceintuur kun je ook als ketting dragen en is er in verschillende kleuren. Deze is in beige leer met een Swarovski-steentje er aan. Mooi, van Pimps&Pearls.

Deze diervriendelijke outfits zijn te vinden bij Hotlegs Fashion&Lifestyle, waar ik werk. We zijn gewoon open dus kom gezellig langs, zou ik zeggen.

Tot snel!

X, Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: