fashion

Jassen en tassen.

Hebben jullie dat nou ook? Het is eind april, bijna zomer, dus ik ben m’n winterkleren hartstikke beu. Mijn wollen vesten draag ik nu echt niet meer. Ik heb zin in wit, luchtig en zomers! En ik weiger mijn winterjas nog te dragen.

Maar in m’n blazertje door die regen en wind is ook niet alles. Daar is het toch echt nog te koud voor. Eens kijken voor een zomerjas.

Natuurlijk is er veel keus in makkelijke nylon jacks, of de klassieke trenchcoat. Maar ik wil net effe anders.

Wat trek je nu aan op een regenachtige dag tijdens een lekkere wandeling in de natuur?

These are my favorites:

img_2119

Een halflange jas in donkergrijs van Object. Katoen, gevoerd, een koordje aan de binnenkant om de taille in te snoeren en capuchon. De blauwe leren tas is van YaYa.

img_2097

Tussen de regen door ving ik een zonnestraal op tussen de bomen. Dit is een echt goeie regenjas. Winddicht, waterdicht, ruime capuchon, grote zakken. De naden en alle andere stiksels zijn gesealed zodat er geen druppel door kan. Praktisch en trendy! Deze ecrukleurige jas is van Giacomo.

img_2149

Deze is geweldig. Deze lange, legergroene jas is van G-Star. Hij kan aan de binnenkant aangesnoerd worden. Heeft een ruime capuchon en grote zakken. Het is een stoere, mooie jas. De grote canvas tas is van Romano.

img_2160

Ook dit jack is van G-Star. Een stevig katoenen jack in donkergroen (green is the new black!) met veel zakken. Geen capuchon. De taupekleurige leren tas is van YaYa.

Zo, nu zijn we wel weer lang genoeg buiten geweest. Lekker naar binnen voor een kopje koffie of thee. Of een warme chocomelk…

Brrrrr, april doet wat ie wil….

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: