Categorieën
fashion

Bruiloften en partijen.

Wat moet ik aan naar een bruiloft?

Het is mei, de communiefeesten en bruiloften komen er weer aan. Dus lekker shoppen. Je wil in het nieuw. Maar dan wel graag iets dat je na het feest nog lekker kan doordragen.

Weet je nog, vroeger, dat je je iets te dikke tante in haar mooiste jurkje zag staan. Wat eigenlijk net iets te kort was voor haar dikke beentjes. En dat ze moeilijk liep omdat het arme mens zich een paar mooie hakjes had laten aansmeren. Maar dat haar opgezwollen voeten er pijnlijk uitzagen in de schoentjes?

En dat opa, die normaal altijd in werkkleding liep, ook eens in een kostuum gehesen was. Dat de ongemakkelijkheid, in dat te grote pak, er vanaf droop?

En dat die moderne neef uit de grote stad, in een spijkerbroek kwam. Een spijkerbroek! Hoe durfde hij!  Dat doe je toch niet naar een bruiloft?!

Wat is er veel veranderd. Er kan en mag nu veel meer. En gelukkig maar.

Probeer bij het uitkiezen van een feest-outfit gewoon jezelf te blijven, en denk goed na of je het in het dagelijks leven ook zou dragen. Maar het mag natuurlijk wel “ietsje meer” zijn als het om een naast familielid gaat of je beste vriend of vriendin.

Hier volgen een paar combi’s die ik zelf erg leuk vind. Nogmaals, mijn smaak is stoer met een vrouwelijke touch. En ik probeer altijd niet-te-doorsnee te zijn.

 

 

img_2235-1

 

De bijna-witte chino en de geprinte blouse zijn van YaYa. De taupekleurige suede schoenen zijn van ViaVai. Het grijze tasje is van Bristol.

 

img_2198-1

 

Het tuniek/jurkje is in zacht mint en heeft een mooie zijdeglans. Het vest is dezelfde kleur en is een linnenmix. De lichte sjaal heeft een print met groene vogels. Alle drie van YaYa. De lichtgrijze suède sneakers zijn van Shoecolate. Armbanden van Pimps&Pearls. De tas is van Bristol.

 

img_2223-1

 

Dit trok een klant aan, die ik aan het helpen was, tijdens m’n werk. En ik was er helemaal weg van! Dank je wel voor de inspiratie en gefeliciteerd met je graduation, klant! 😀

De gestreepte stretchbroek is van Aaiko. De witte blouse van YaYa. Het sportieve blazertje is van Penn&Ink. De zonnebril en het hoedje zijn van Bristol.

 

img_2210-1

 

Mannenkleding maar dan voor vrouwen. I like it.

Het overhemd met stropdasje is van G-Star. De zwarte 7/8 pantalon met verlaagd kruis is ook van G-Star. De zonnebril en het zwarte laktasje zijn van Bristol.

De zwarte pumps heb ik al bijna 10 jaar in de kast staan voor bepaalde gelegenheden. Deze combinaties kunnen ook met platte schoenen. Maar voor bruiloften en partijen is een hakje wel gepast. En wat later op de avond gooi je ze lekker uit en pak je je sneakers of slippertjes.

Ready to party?

X Ka.

 

3 reacties op “Bruiloften en partijen.”

Leuke outfits Karin !! Stoer en vrouwelijk.
Blij met mijn outfit voor de communie en erna 😀 nogmaals thanx voor je advies en hulp !! Tot next time bij Hot Legs- Terneuzen.
Groetjes Sandra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: