Categorieën
fashion persoonlijk

Brillen passen.

Petra laat me allerlei mooie brillen zien

img_2512

Petra werkt al 12 jaar bij  Henno Cysouw. kijkt verder. Ze woont in Terneuzen met Jos. Heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen.

“Het leukst aan mijn werk vind ik met mensen omgaan. Ik begeleid en help ze bij het kiezen van een nieuwe bril. En als ik die klant dan met een glimlach naar buiten zie gaan, ben ik gelukkig. Dat maakt me blij.

In mijn vrije tijd sport ik, bootcamp ik regelmatig en wandel ik graag. Ik houd van netheid en heb dus ook geen hekel aan poetsen. En natúúrlijk pas ik graag op mijn kleinkind(eren).

Nog een hobby is kleding. Ik winkel meestal in Terneuzen. En dan het liefst bij Hotlegs Fashion&Lifestyle. Maar ook bij Beleef mode&design en bij Bankgeheim. Mijn stijl omschrijf ik als een mix van vrouwelijk en sportief. Ik ben een tikkeltje verslaafd aan kleren kopen maar ik denk dat meer vrouwen daar last van hebben haha.

Vanzelfsprekend ben ik ook dol op brillen. Mijn nieuwste brillen zijn van het stijlvolle merk Linda Farrow. Maar ik heb er natuurlijk meerdere. Dat heb je als je in een brillenzaak werkt.

Wat veel mensen onderschatten is dat je geestelijke en lichamelijke gesteldheid veel invloed heeft op de gezondheid van je ogen. Zo ook het gebruik van alcohol, roken, drugs en medicijnen.

Maar ga lekker zitten, Karin, met een heerlijk kopje koffie. Ik ga je wat leuke brillen laten zien.”

Nou, ik voel me helemaal thuis in het bar-achtige zitje en de koffie smaakt heerlijk.

img_2495De eerste bril is van Chloé.  Rond, groot. Retro. Heel trendy. Erg mooi.

 

img_2498Ja gaaf, lekker groot. Ook Chloé.

 

img_2500Eentje van Prada, ook rond, iets anders dan de eerste twee. Mooi.

 

img_2501Zonnebrillen.

Neeeeeeeeeee, moet je die lange neus zien! Mooie bril van Cutler and Cross. Maar niet voor mij. Ik heb een smalle neus en hoge jukbeenderen. Grote brillen steunen vaak op m’n wangetjes i.p.v. op m’n neus.

 

img_2505Deze is mooi, die past ook goed. Van Chloé.

 

Een John Lennonbril van Rayban. Peace!

 

Maar dit is toch wel mijn favoriet hoor. Van het merk Cazal. Lekker groot. En zó fout dat ie mooi is. Daar hou ik van. Lekker anders. Ik durf dat 😉

img_2508-1

http://www.hennocysouw.nl

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: