Categorieën
fashion food&drinks home&garden

Eigen tuin en huis.

Tuininrichting en meer

Toen ik vanmorgen thuis kwam van boodschappen doen, zat er een flyer van een tuinbedrijf in de brievenbus.  “Is dit een hint?” dacht ik. “Is het zo erg?”

Onze tuin ziet er inderdaad niet uit. Maar ik hou wel van een beetje wildernis. Het hoeft niet allemaal keurig netjes en in de plooi. Okee, het onkruid staat nu ondertussen bijna tot kniehoogte. Misschien toch eens tijd om de tuin “visiteklaar” te maken. En niet onbelangrijk: zondag a.s. komt de Kapitein Rooibos Fietstocht langs in ons tuincafé Café Lam!. En dat zijn een heleboel fietsers! Vorige keer bijna 200 mannen en vrouwen, pfff!

Manlief zorgt dat het onkruid weg is. Ik zorg dat alle spinnenwebben en stofjes weg zijn en kleed de boel een beetje leuk aan. Ja, een beetje leuk aankleden. Hoe dan?

Er zijn zoveel hippe dingen voor in de tuin tegenwoordig. Maar ik probeer altijd een mix te maken zodat het mijn eigen stijl wordt. En dan liefst niet al te duur. YaYa heeft heel veel leuks, dat weet ik. Maar ik ben eens Leen Bakker in gelopen. Wat hebben ze daar veel keus aan mooie spullen! Kon haast niet kiezen!

www.yaya.nl

www.leenbakker.nl

img_2540-1

Stoel, zwart/witte kussens, vachtje, snijplank en tafel van Leen Bakker. Plaid, beige kussens en lampions van YaYa home.

img_2600-2

Hier spullen van mezelf, YaYa en Leen Bakker gemixt tot een kleurrijk geheel.

img_2603

Stoere tafel van Leen Bakker. Onderzetters van YaYa home.

img_2597

Kaarsen en nepbloemen van Leen Bakker, lijst en koperen vaas van YaYa home.

YaYa home is verkrijgbaar bij Hotlegs Fashion & Lifestyle (http://www.hotlegs.nl)

Terwijl ik dan in de tuin lekker bezig ben, komt er toch alweer bezoek. Even gezellig bakkie doen. Wijntje? Ja hoor, gezellig. En ik zie er niet uit. Had er ook geen zin in, om mijn best te doen om er leuk uit te zien vandaag. Ken je dat gevoel? Dat kan ook niet toch? Bloedheet buiten + druk bezig zijn + er leuk uitzien + het moet nog lekker zitten ook.

Ja hoor. Gewoon een leuke bermuda. Geen mooie benen? Wie wel? En wat dan nog…

Denim bermuda van YaYa, t-shirt streep lange mouw van Penn&Ink.

Beige bermuda van YaYa, wit t-shirt met V-hals van Blaumax, ketting en armbanden van Pimps&Pearls.

Witte bermuda van Maryley, mintgroene top van YaYa, dunne leren ceintuur van Pimps&Pearls.

Groene bermuda met gouden striping van Maryley, wit t-shirt met V-hals van Blaumax, ketting en armbanden van Pimps&Pearls, hoed van Zeeman.

Kleding van Hotlegs Fashion & Lifestyle

www.hotlegs.nl

Ik ben er klaar voor. Laat de fietsers maar komen zondag. Komen jullie ook? Dan kun je onze befaamde Café Lam!wijn proeven. Inschrijven via http://www.vliegendehollanderterneuzen.nl

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: