Categorieën
muziek uitgaan

Festivals.

Ik zoek een leuke festival-outfit.

 

Het festivalseizoen is begonnen. Rockfestivals als Pinkpop, Werchter, Vestrock, Concert at Sea en de Ballade komen er aan of zijn al geweest. En dan heb je tegenwoordig ook nog de Food Truck Festivals. Leuk, lekker en gezellig.

Altijd een goede reden om de oude rocker of vroegere punker in ons naar buiten te laten komen. “Ja, vroeger waren papa en mama heel ruig”. Want zo denken wij als we onze kistjes en oud leren jack uit de kast trekken. Oude herinneringen komen weer boven. De concerten en festivals die we bezocht hebben. De artiesten die we live hebben gezien.

En we gaan weer eens naar een festival, als vanouds. Maar dan als hippe oudere. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn jack past niet meer en m’n David Bowie t-shirt is een naveltruitje geworden. Ik moet een stoere outfit, festivalproof.

Ik moet ermee kunnen zitten, goed in kunnen bewegen. Makkelijk mee naar de wc kunnen. Het moet leuk staan en vooral ook festival-achtig. En ook een beetje hip graag.

Want Jack komt naar Terneuzen. En die is niet verkeerd om naar te kijken. Jack. Jack Poels. Van Rowwen Hèze. De zanger, frontman van de Limburgse rockband.

img_2916

O ja, en de muziek is ook best leuk. Alleen versta ik er niks van maar dat is niet belangrijk. 😉

 

Wat moet ik aan?

Ik heb eens in de kast gekeken maar daar hangt niet veel soeps in. Daar gaat Jack niet van onder de indruk raken. Time to go shopping!

 

img_2759

 

Printbroek van Bianco, groen/wit gestreep t-shirt van Penn&Ink, overshirt legergroen met rugprint “I am limited” van Penn&Ink, ketting en armband van Pimps&Pearls, pet van H&M, boots van ViaVai, heeeel oud legergroen t-shirt van Esprit.

 

img_2802

Jogpant grijs van Penn&Ink, zwart t-shirt met V-hals van YaYa, zwart/wit gestreepte trui van YaYa.

 

img_2812

Destroyed denim jeans van Zhrill, gestreept t-shirt 3/4 mouw van Geisha, lange jeansblouse van Freequent, heeeel oud jeanstasje van G-Star raw.

 

img_2838

Lange tricot jurk grijs van Expresso, leren jack groen van YaYa, een heeeel oude sjaal van DYANNE.

 

img_2885

Tricot plooirok van Object, t-shirt wit met print van Penn&Ink, zwart bomberjack van Tramontana, zilveren riem van Van Zon, ketting en armband van Pimps&Pearls, boots met zilverachtige dirtywash van ViaVai, heeeeel oude geitenwollen sokken van Hema.

Zou hij me hierin zien staan, Jack? Tussen al die duizenden mensen? Naast al die slanke blonde jonge meiden in knalrood? Val ik nu lekker op in m’n grijs, zwart, camouflage outfit? Met m’n 168cm? Zucht…

Dan droom ik toch lekker van een toevallige ontmoeting en een leuk gesprek en daarna een afspraakje. En daarna nog een afspraakje. En we hebben heel veel lol. Hij en ik. Ik en hij. Jack Poels. Mijn Jack.

 

Tot vrijdag 7 juli op De Ballade, Jack.  Kus.

img_2917

 

http://www.festivaldeballade.nl

http://www.hotlegs.nl

 

 


 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: