Niet voor zwartkijkers

Dus ik ga naar “Diner en Blanc”. Zie mijn vorige blog  Picknicken voor volwassenen.

In het wit dus. Wel mooi, wit. Er zijn vaker feestjes waarin je in het wit gekleed moet komen. Niks mis mee. Lekker fris, jong, maagdelijk. Daarom ook dat bruidjes, geheel volgens de traditie vaak in het wit trouwen. Ben je geen maagd meer, dan mag het geen echt wit zijn. Wel champagnekleurig, crème of net-geen-wit. Maar daar kijken we nu niet meer zo naar toch? Als je in het wit wil trouwen, trouw je toch gewoon lekker in het wit? Ik heb zelfs een crematiedienst, van de oma van mijn vriend, meegemaakt waarbij de familie in sereen wit was. Wij dus. En dat was heel mooi.

Echt afslanken doet het niet, wit. Da’s minder, of eigenlijk méér in dit geval. Maar ach, dat geldt dan toch voor iedereen die op dat feestje komt? En het is besmettelijk, je ziet snel vlekken. Dus alleen witte wijn drinken. Geen rode, da’s veel te gevaarlijk. Krijg je er nooit meer uit als je morst.

img_3027

 

Wat ik vorig jaar droeg, kan ik natuurlijk niet nog eens aan. Dat bestaat niet als vrouw zijnde. Nee, ik wil iets nieuws. En heb zin in iets anders dan het zgn mannenoverhemd waarvan ik er vier van in de kast heb hangen. Eens even kijken…

 

img_3038

Witte boyfriend jeans van Penn&Ink, witte top met stukje blote rug van YaYa, beige suède plateauschoenen van YaYa, witte ketting met natuurstenen hanger van Pimps&Pearls, leren armband/ketting van Pimps&Pearls, smalle leren ceintuur van Pimps&Pearls.

 

img_3101

Witte rok met zilveren banen van Transfer, off-shoulder blouse van YaYa, witte top met zilveren bandjes van Transfer, zilveren riem van Legend, zilveren schakelketting met steen van Pimps&Pearls.

 

img_3070-1

Witte bermuda van Maryley, gehaakte trui van Vila, hoed van Zeeman.

 

img_3130

Witte broek met zilveren bies van Maryley, witte top met zilveren schouderbandjes van Transfer, opengebreide sweater met koordje van Aaiko, zilveren sneakers met lintveters van Tango.

 

img_3156

Witte boyfriend broek met slijtplekken van Summum, wit printbloesje van Vila, lange blazer van Geisha, ketting van Pimps&Pearls.

 

Wat is jullie favoriet?

 

 

http://www.hotlegs.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.