fashion

Reiskleding

Het is voor velen al vakantie. Sommigen moeten nog even wachten. Maar uiteindelijk stappen we allemaal wel een keer in het vliegtuig, de auto of de camper.

En dan is de vraag “Wat zal ik dan eens aantrekken?” Het is vaak een lange zit voordat je op je bestemming bent. En het komt dikwijls voor dat je ’s nachts reist. Of dat nu per auto of vliegtuig is, je wil iets makkelijks. Iets dat lekker zit en wat er een beetje leuk uit ziet.

Mijn ervaring is dat het altijd koud is in het vliegtuig. En in de auto hebben wij het ook sneller koud dan onze mannen. Dus neem altijd een lange broek en een trui of vest mee. En lekkere dikke sokken voor tijdens de reis is ook een aanrader.

Als je met het vliegtuig reist, heb je altijd nog de gelegenheid om op het vliegveld iets te eten en drinken. En, wat wij vrouwen heel leuk vinden, shoppen! Maar vooral ook lekker “mensen kijken”. De leukste bezigheid die er bestaat. Daar kan ik me uuuren mee vermaken. Maar dan moet je er zelf natuurlijk ook een beetje leuk uit zien want ze kijken ook naar jou. Net zo goed als jij dat naar een ander doet.

Wat lekker is om te dragen tijdens het reizen zijn comfy stofjes en loszittende kleding. Het liefst natuurlijke materialen, je transpireert behoorlijk op zo’n dag. Zelf draag ik het liefst gewoon katoen. Tricot of sweatstof. Er zijn wat mooie nieuwe collecties binnengekomen voor het vroege najaar. Hier een paar voorbeelden van outfits die heerlijk dragen en eigenlijk heel leuk zijn:

img_3507-3De knalblauwe, heerlijke jogpant is van Penn&Ink, de witte fijn gebreide pull van YaYa.

 

img_3513-1Deze lekkere joggingbroek met luipaardprint is van Aaiko. De oudroze trui van VILA. De leren tas van Suri Frey (sale!).

 

img_3517-1Deze trendy outfit is van YaYa. De culotte is van joggingstof, de gebreide trui van katoen en de grote tas is ook van katoen met een leren hengsel. Alles in mooi groen kaki. Leuke legergroen gelakte teennagels en ik ben klaar voor de reis!

 

Ik ga lekker lux met het vliegtuig. Hoe reizen jullie het liefst?

 

 

 

 

 

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: