Categorieën
fashion persoonlijk

Dochter-challenge dag 3.

Dochter-challenge dag 3.

Dit is de derde dag van de de dochter-challenge. Voor de derde keer deze week mocht mijn dochter van 10 beslissen wat ik aantrok. We hadden plannen voor vandaag. Mijn vriend moest nog wat zomerkleding hebben voor de vakantie. Er waren nog enkele dingen die moesten gebeuren deze dag dus ik hoopte dat mijn dochter het een klein beetje leuk zou houden.

Alweer sliep m’n tiener uit. Gelukkig, ze begint het te leren. Dan is ze tenminste uitgerust. We zouden een rondje doen: twee, misschien drie herenkledingzaken bezoeken. Wat smeersels e.d. kopen bij de drogist en nog van alles.

Na het douchen begon ik maar weer: Het is weer zover. Je moet mijn kleren uitkiezen. “Aaah neee! Is dat nou nóg niet afgelopen? Zoek zelf maar iets uit. Ik heb er geen ziiiin iiiin…” Ja meid, dat was de afspraak. Kom. Gewoon iets leuks uit m’n kast pakken.

Maar met de bermuda van gisteren in m’n hoofd begon ik snel: Het is wel een stuk kouder vandaag. Brrrr, ik heb het nu al koud! In de hoop dat ze niet weer iets bloots, zomerachtigs zou kiezen.

Ze keek in m’n kast. Bladerde wat door de kledingstukken en vroeg: “Waar is je pak?” M’n pak? Heb ik een pak dan? Ja leuk, zo’n mannenpak maar dan voor dames. Heb ik die? Waar dan? “Met dat streepjes t-shirt er onder. Van die foto op je blog.” O, mijn tuinpak, de salopette. O die bedoel je. Die ligt hier. Maar dat shirt moet gewassen worden. Ben wit aan het sparen voor een wit wasje. “Ehmm, dan deze. Die is leuk, met Mickey Mouse”. Okee, en welke schoenen? “Je gele, net als op de foto.”

En dus was ik heel snel klaar vandaag. Mocht geen pet, hoed of staartje op/in doen. “Een staartje staat je niet. En twee staartjes al helemáál niet.” Zij was er snel vanaf en kon weer bankhangen tot we moesten vertekken. Ik was weer een schattig meisje van bijna 49 in een tuinbroekje met een Mickey Mouse t-shirt. Maar het kan erger. Ik ben tevreden met deze outfit voor vandaag.

 

img_3734

T-shirt van Disney, salopette met scheuren van H&M, gele sneakers van Tango, leren armband van Pimps&Pearls.

 

Morgen hopelijk weer zo’n meevaller.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: