Categorieën
fashion persoonlijk

Dochter-challenge dag 4.

Dochter-challenge dag 4.

Nu was ik zo blij dat m’n dochter iedere dag uitsliep. Heerlijk, want ze gaat zo laat naar bed steeds, het is tenslotte zomervakantie. Maar nu moest ik vandaag werken en dus alles wat vroeger doen. Om 8 uur sta ik te ontbijten en dan douche ik en dan is het snel aankleden, m’n haar föhnen en vertrekken. Ze sliep natuurlijk nog. En ik vond het zielig om haar wakker te maken.

Stel dat ik dat deed, dan had ik een half uur moeten praten om haar uit bed te krijgen. Met ruzie naar m’n slaapkamer moeten duwen. Onder dwang, en met fikse bedreigingen, had dat arme kind voor mij iets uit de kast moeten plukken. Nou, dus ik dacht: Laat maar. Dan een keer niet.

Op m’n werk in de winkel waren er veel klanten die zeiden: “Goh, dit heeft ze goed uitgekozen”. Of “Is dit je outfit voor vandaag? Voor je dochter-challenge.?” En dan vertelde ik maar eerlijk dat mijn dochter deze combi niet had gekozen, omdat ze nog sliep vanmorgen. Dat ik maar een dagje oversloeg.

Toen ik thuis kwam en dat allemaal vertelde, was dochterlief opeens verbolgen. “Je had me toch gewoon wakker kunnen maken?” Ach, maar je sliep nog zo lekker. “Nee, je had me wakker moeten maken. Vind ik helemaal niet erg hoor!” Ahuh, ik ken haar al 10 jaar. Dat had ze niet leuk gevonden.

“Nou, dan ga je maar in je pyjama op de foto.” In m’n pyjama? Dat gekke gestreepte ding? “Nee, dat soort jurkding met die poppetjes. Die had je al toen ik nog heel klein was. Vond ik altijd leuk, die plaatjes.” Ik ga niet in m’n slaapshirt op de foto! In dat ouwe ding. Ik schaam me rot. “Ja, jíj wil alsmaar met die stomme kleren op de foto.” Ja maar niet in m’n nachtpon. “Jij gaat op de foto in je pyjama. Voor straf.”

Tja, anders heb ik geen blog voor vandaag. Dan is er geen dochter-challenge dag 4. Dat kan ook niet. Hierbij dus, met het schaamrood op m’n kaken, de outfit van vandaag.

 

img_3756-1

Nou, lekker sexy. Dit is een antiek slaapshirt. Ooit gekocht bij Livera. Dat ding gaat gewoon niet kapot dus draag ik ‘m nog steeds. Mijn dochter vond ‘m altijd leuk toen ze nog heel klein was. Zebra, koe, schaapje.

 

Nu ben ik toch wel genoeg gestraft voor het niet wakker maken van mijn tienerdochter hè? En voor het feit dat ik dus geen blog had vandaag.

Snel posten, anders is het weeral vrijdag. Dochter-challenge dag 5. Tot morgen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: