Categorieën
fashion persoonlijk

Dochter-challenge dag 6.

Dochter-challenge dag 6.

Vandaag is het de voorlaatste dag van de dochter-challenge. Mijn tienerdochter mocht vanmorgen, voor bijna de laatste keer , mijn kleding uitkiezen voor vandaag. Nu merk ik dat er toch heel veel mensen de challenge volgen. Iedereen is benieuwd naar ‘wat ze nu weer aan heeft’. Volgens mij heeft mijn dochter het een beetje hoog de in bol gekregen na haar succesjes van de afgelopen dagen.

Met een rechte rug en zelfverzekerd liep mevrouw de trap op om weer eens iets voor mama uit te kiezen. Kast open. Andere kast. Terug naar de eerste kast. “Een witte broek. Die heb je nog niet aangehad deze week.” en ze pakte m’n witte chino van YaYa. Hup, andere kast open. “Waar zijn al je t-shirts?” Tja, een beetje door elkaar gehusseld omdat je er een paar keer iets tussenuit hebt getrokken, zei ik. Kreeg ik van haar zo’n blik van “Als je zo gaat beginnen, zoek je het maar uit met je challenge”. Met één wenkbrauw opgetrokken.

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar ze plukte weer iets uit m’n kast wat ik bijna nooit draag. Het was een oud sweatertje van Esprit. Knap dat ze ‘m vindt tussen al die shirts, broeken, hemdjes en sjaals. “En dan iets erover. Ehmm… Dit is stoer, die had je aan naar De Ballade.” Ja, dat klopt. En welke schoenen? “Je gele, da’s leuk daarbij.” Ik dacht: Wordt leuk, witte broek met wit/blauw gestreepte sweater, legergroen overshirt en gele sneakers. ‘Pipo de Clown en Mammaloe!’ zong ik al in mezelf. En er moest nog m’n geel-met-witte sjaal bij. “Voor bij die schoenen, dat geel.” zei ze. En hup, de teenager moest weer snel terug op de bank, naar d’r telefoon. Ze zou maar eens een chatverzoekje missen.

Maar ze heeft er denk ik tóch kijk op. Want ik vond het helemaal niet verkeerd. Ik werd ook niet uitgelachen. Iedereen was verbaasd over de verrassende combinatie die dochterlief had uitgekozen. Kijk maar.

Dit is de outfit van de dochter-challenge dag 6.

 

img_3788

Witte chino pant van YaYa, wit/blauw gestreepte sweater van Esprit, overshirt van Penn&Ink, gele sneakers van Tango, leren armband (tevens ketting) van Pimps&Pearls.

Morgen de laatste dag van de dochter-challenge. Ik denk dat mijn dochter blij is dat het voorbij is. En ik ook…

Tot morgen!

 

4 reacties op “Dochter-challenge dag 6.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: