Categorieën
fashion persoonlijk

Dochter-challenge dag 7.

Dochter-challenge dag 7.

Zondagochtend. Een beetje slome start van de dag gehad. Lekker lang in m’n slaapshirt rondgelopen en wat opgeruimd, wasje gedaan. Enfin, de gewone huishoudelijke dingen. En dan was het zover. De laatste dag van de dochter-challenge.

Lieverd, zei ik tegen m’n dochter op de bank. Ze ziet er uit als een zwerver. Je kunt wel merken dat ze vakantie heeft. Haar pyjamajas zit achterstevoren. En haar voeten zijn potzwart aan de onderkant. Haar lange krulhaar is in elkaar verstrengeld. Vast niet meer door te kammen, het zijn bijna dreadlocks. Lieverd, het is de laatste dag van de challenge. “Aaahh neee. Ik wil dat het nog langer duurt. Kun je het niet nóg een week doen?” Nou, dan is het niet meer leuk. Dan gaat het vervelen denk ik hoor. Dan is iedereen het beu en leest niemand het nog. Kom, nog één keertje mag jij m’n kleren uitkiezen.

“Wat gaan we doen vandaag?” Ach, ik ga een beetje rond het huis en in de tuin scharrelen. Ik heb genoeg te doen. Ik blijf lekker thuis. Dus ik hoef geen chique kleding voor vandaag. “O, dus gewoon iets makkelijks. Waar zijn je jurken?” Die hangen hier, en hier nog een paar. Ik wees ze aan. Die waren niet goed genoeg. Ze zag er eentje opgevouwen liggen tussen het hoopje t-shirts. Ik vroeg: Hoe vínd je het toch iedere keer? “Gewoon, die ligt hier toch?” Ja, da’s waar. Dus deze wordt het? “Ja.” Ik had juist besloten deze jurk niet meer aan te doen en te bewaren tot het voorjaar. Dan zou ik ‘m naar Anita brengen. Hij is van G-Star en zo goed als nieuw.

Dus deze wordt het? En schoenen? Welke schoenen? Ze keek naar m’n voeten. Ik droeg natuurlijk weer m’n thuisteenslippers van Crocs. “Deze mag je aanhouden”. Dat was het. Wat gaf ík er om, ik bleef toch thuis, niemand die het zag.

Maar zoals iedereen misschien wel eens heeft, belandde ik ‘per ongeluk’ toch weer op een terrasje. Lekker in de lounge bij Mia’s. In m’n jurk en op m’n Crocs.

Gelukkig beslis ik vanaf nu gewoon weer zelf wat ik aan doe.

Dit is de combinatie van de laatste dag van de dochter-challenge. De outfit van de dochter-challenge dag 7.

 

img_3799

Grijze, katoenen jurk met print van G-Star, grijs jeansjack van YaYa, hoed van Zeeman.

Deze combinatie is best okee. Niet bijzonder maar toch leuk. Én comfortabel.

Toen we op het terras zaten, wilde mijn dochter dat ik alle blogs van deze week voorlas. Dat heb ik gedaan. En ze lag in een deuk. Om zichzelf. Wat ik schreef, zo ging het ook. Ze kwam niet meer bij. “Ach mam, kunnen we het niet nog een weekje doen? Ik vind dit zó leuk!”

Nee schat. Nu eventjes niet meer. Ik verzin wel weer eens iets anders leuks.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: