Categorieën
beauty

Vichy Slow Âge

Review Vichy Slow Âge producten

Jullie hadden nog het vervolg tegoed over de “Slow Âge” crèmes van Vichy. Ik gebruik nu ongeveer 3 maanden deze producten en dit zijn mijn bevindingen.

In juni heb ik twee producten toegestuurd gekregen om te proberen en te beoordelen. Lees hier. De Slow Âge dagcrème en de Slow Âge oogcrème.

 

Nu ben ik dus al een paar maanden aan het smeren. Trouw heb ik iedere dag de dagcrème opgebracht. Ik heb het potje zelfs meegenomen op vakantie. Vanmorgen heb ik het laatste beetje opgedaan. Hij is op. En eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo’n lekkere crème gehad.

  • Het smeert heerlijk, trekt snel in en is niet vet.
  • Het hydrateert de huid voelbaar. Meer dan de crèmes die ik normaal gebruikte.
  • Het ruikt lekker maar niet overheersend. Heb er altijd zo’n hekel aan dat je je smeersel nog een poos blijft ruiken.
  • Mijn huid voelt steviger, gezonder.

Al met al ben ik zeer positief over deze dagcrème van Vichy. Het doet wat het belooft, daar geloof ik wel in. Hier de voor- en na foto:

Mijn huid is soepeler en de lijnen iets minder diep, heb ik de indruk. Het ziet er gezonder uit. Zelfs na veel zon, is mijn huid niet droog geworden.

De Slow Âge oogcrème heb ik amper gebruikt. Mijn ogen raakten geïrriteerd en gingen tranen van dit spul. Ik weet niet waar dat aan ligt.

Het is nu het eind van de vakantie. Maandag begin ik weer met hobbyen: werken. Nu nog eventjes genieten op een stretcher in de tuin. Even nog wat bijbruinen. Lekker wat lezen en misschien inspiratie op doen voor een nieuw blog-onderwerp.

Dank je wel, collega, voor de tijdschriften die je altijd voor me mee neemt. De LINDA., de Libelle en woonmagazines. Ik lees ze graag.

Zo kwam ik opeens een advertentie tegen, van Vichy. Kijk, mijn crème “Slow Âge” staat er ook bij.

img_4056

Slow Âge is voor 20plus! Hoe komen ze er nou bij om mij, bijna 50-er, de crèmepjes te geven voor jonge meiden?

Oooohh, wacht even… Ik zie er natuurlijk zo jeugdig uit, dát is het! En daarom vonden ze dat ze mij de smeerseltjes voor jonge volwassenen moesten geven. Slow Âge gaat de beginnende tekenen van veroudering tegen.

Dank je wel Vichy. Dank je wel voor het compliment en dank je wel voor jullie cadeautje.

Maar ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar “Liftactiv”. De producten voor 40plus. Die moeten dan wel héél goed zijn. Was al zo tevreden over de “Slow Âge”.

Krijg ik die dan nu opgestuurd? Of moet ik daarvoor toch even langs de apotheek, lieve meneer/mevrouw Vichy?

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: