Lifestyle

September WINmaand!

Jullie hebben al kennis kunnen maken met Diana den Boer, eigenares van DI-NN. Een adviesbureau voor kleur, stijl en imago. Zij is gastblogger op X by KA en vertelt iedere week over een andere kleur.

logo di-nn

Pak jij altijd veilig naar zwart of blauw? Zou jij graag eens willen weten welke kleuren jou nu écht goed staan? Of weet je niet welke kledingstijl het beste bij jou past? Of het nu gaat om je lichaamsvormen, of je weet gewoon niet goed hoe je je moet kleden. Diana kan jou hierbij helpen. Ze laat je zien welke tinten het beste bij je haar- en huidskleur staan. En helpt je te kleden naar je figuur door allerlei tips en voorbeelden waar je echt iets mee kunt.

Diana blauw

Zou jij het leuk vinden om eens bij Diana langs te gaan? Dan is dit misschien iets voor jou:

Maak kans op een bon twv €25 van DI-NN Kleur/Stijl/Imago in Hulst!!! 

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Like X by KA
  2. Like DI-NN
  3. Deel dit bericht op Facebook.

Volgende week woensdag om 22.00 uur maak ik de winnaar bekend.

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: