fashion

Mijn favoriete jassen.

Het is herfst. My favorite time of the year. En je kunt het al behoorlijk merken. Veel wind en regen. Weeral vroeg donker. En het begint al behoorlijk frisjes te worden. Tijd voor een nieuwe winterjas!

Ik heb jarenlang een kort sportief jack gehad maar hou nu toch veel meer van lange jassen. Vooral met de vele tunieken, jurken en lange vesten die ik vaak draag. De lange, oversized mode is prachtig maar soms ook onhandig. Het is niet mooi dat er een lang stuk vest vanonder je jas komt. Ik geef hier een paar voorbeelden van goede en mooie jassen.

 

img_4341

Als eerste een donkergroene, doorgestikte jas van Giacomo. Hij is lekker warm en erg mooi. Deze jas is er ook in donkerblauw. De fleece sjaal is van Henriette Steffensen. De tas is van Chabo. (Foto genomen voor de leuke wijnbar ‘Culineuze’ in Oud-Terneuzen.)

 

img_4352

Deze warme donkerblauwe jas is ook van Giacomo. Met de ruime capuchon is dit een heerlijke jas voor regenachtige dagen. De sjaal is van Revelz. De tas is van YaYa.

 

img_4364-1

Deze donkergroene wollen jas van Giacomo is geweldig. Hij is trendy, stoer en mooi. De military details zijn subtiel maar maken de jas anders dan anders. De grijsgroene tas is van Suri Frey.

 

img_4393

Dit is niet zozeer een warme jas. Het is gewoon een heel leuke jas. De wollen jas met luipaardprint is van YaYa. De zwarte leren tas is ook van YaYa.

 

img_4415-1

Dit is dezelfde jas dan hiervoor. Alleen is deze in een mooie cameltint. De taupekleurige leren tas is van Chabo.

Dit is mijn keuze, maar er zijn nog zóveel andere mooie jassen in de winkels. Ga gauw shoppen als je een nieuwe jas wil, wacht niet te lang want ze gaan snel!

 

 

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: