Categorieën
Lifestyle

Winnaar September WINmaand!

Een nieuwe winnaar van September WINmaand! En een oproep. Lees snel!

Hartelijk gefeliciteerd, Boënna Schelleman. Jij bent de winnaar van de cadeaubon t.w.v. €25 van DI-NN. Bij DI-NN kun je terecht voor jouw persoonlijke kleur-/stijl-/imago-/stylingadvies. Veel plezier!

logo di-nn

Geef je je adres even door via een privéberichtje op Facebook?

  

OPROEP:

trui wit.jpg

Ben jij zo iemand die ‘s morgens gewoon maar aantrekt wat makkelijk zit? Een spijkerbroek met een simpel t-shirt of trui? En snel een staart in je haar? Beetje mascara en hup, zo de deur uit? Wil je het nu eens wat vrouwelijker? …of… Zou je jezelf wel eens wat stoerder willen zien? …of… Heb je überhaupt geen verstand van mode? Kortom: Zou je wat tips kunnen gebruiken?

Geef je dan op bij  Hotlegs Terneuzen of Hairstudio Infinity voor een

 *** COMPLETE METAMORFOSE ***

 

Een team van deskundigen op het gebied van haar, make up, mode en personal styling geven je een compleet ‘nieuwe look’ waar je blij van wordt. Een middag + avond vol verwennerij, tips, tricks en gezelligheid. Speciaal voor jou. Dus ben je iemand of ken je iemand die bijvoorbeeld veel is afgevallen / een nieuwe baan heeft / echt geen idee van mode heeft / altijd veel te jong wordt ingeschat / wel eens wat anders wil? Geef je op aan de kassa of via Facebook (zie linkjes hierboven).

 

Hotlegs Terneuzen
Team HOTLEGS Terneuzen
Infinity team
Team INFINITY
Gerdien lipstick
BLUSH visagie

 

3 reacties op “Winnaar September WINmaand!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: