Winnaar September WINmaand!

Hartelijk gefeliciteerd, Boënna Schelleman. Jij bent de winnaar van de cadeaubon t.w.v. €25 van DI-NN. Bij DI-NN kun je terecht voor jouw persoonlijke kleur-/stijl-/imago-/stylingadvies. Veel plezier!

logo di-nn

Geef je je adres even door via een privéberichtje op Facebook?

  

OPROEP:

trui wit.jpg

Ben jij zo iemand die ’s morgens gewoon maar aantrekt wat makkelijk zit? Een spijkerbroek met een simpel t-shirt of trui? En snel een staart in je haar? Beetje mascara en hup, zo de deur uit? Wil je het nu eens wat vrouwelijker? …of… Zou je jezelf wel eens wat stoerder willen zien? …of… Heb je überhaupt geen verstand van mode? Kortom: Zou je wat tips kunnen gebruiken?

Geef je dan op bij  Hotlegs Terneuzen of Hairstudio Infinity voor een

 *** COMPLETE METAMORFOSE ***

 

Een team van deskundigen op het gebied van haar, make up, mode en personal styling geven je een compleet ‘nieuwe look’ waar je blij van wordt. Een middag + avond vol verwennerij, tips, tricks en gezelligheid. Speciaal voor jou. Dus ben je iemand of ken je iemand die bijvoorbeeld veel is afgevallen / een nieuwe baan heeft / echt geen idee van mode heeft / altijd veel te jong wordt ingeschat / wel eens wat anders wil? Geef je op aan de kassa of via Facebook (zie linkjes hierboven).

 

Hotlegs Terneuzen
Team HOTLEGS Terneuzen
Infinity team
Team INFINITY
Gerdien lipstick
BLUSH visagie

 

Advertenties

3 gedachtes over “Winnaar September WINmaand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.